Zwitsers grenenhouten kussen

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 10 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zwitsers steenennenkussen - slaapwonder uit de Alpen!

Een Zwitsers grenenhouten kussen is de ultieme helper als het gaat om slaapstoornissen. Ze zijn gevuld met schaafsel van de Zwitserse parasoldennen - ook wel bekend als de Zwitserse parasoldennen of de Zwitserse parasoldennen. Deze boom heeft de sobriquet "Queen of the Alps", omdat de Zwitserse parasoldennen uitsluitend in de Alpen op meer dan 1.800 meter hoogte groeien en een zeer robuuste plant zijn. Het hout van de Zwitserse parasolden versterkt het algemene welzijn, stabiliseert de bloedsomloop en is effectief tegen slaapstoornissen en weersgevoeligheid. In de natuurlijke cosmetica beleeft het hout van de Zwitserse parasoldenen momenteel een enorme hausse. Verwerkt tot spaanders wordt Zwitsers grenenhout gebruikt als vulling voor kussens. Met een Zwitsers grenenhouten kussen onder je hoofd slaap je langer en rustiger, je hartslag stabiliseert en je luchtwegen worden helder.

Met een Zwitsers grenenhouten kussen van de Tiroler Kruidenboerderij voor een beter welzijn en een gezonde en rustgevende slaap!

Niet voor niets slapen mensen die in de Alpen wonen graag in bedden van Zwitserse parasolden. De oliën van de lokale Zwitserse parasolden hebben een zeer positieve invloed op de slaap en hebben ook andere aangename effecten op de gezondheid. Maar ook zonder een nieuw bed kunt u profiteren van de heilzame eigenschappen van de Zwitserse grenen - met een Zwitsers grenenhouten kussen van de Tiroler Kräuterhof.

Zwitsers stenen dennenkussen...

- hulp tegen slapeloosheid,

- de circulatie te stabiliseren,

- de luchtwegen vrijmaken,

- helpen met migraine,

- hulp tegen weersgevoeligheid,

- hulp tegen permanente stress, en

- in het algemeen bijdragen aan een beter welzijn.

Slaap lekker weer! Een Zwitsers grenenhouten kussen van de Tiroler Kräuterhof maakt het mogelijk

Heb je een stressvolle baan? Kun je lange tijd alleen maar dromen van een goede, rustgevende slaap? Of wil je "zomaar" iets goeds voor jezelf doen, of ben je misschien op zoek naar een origineel cadeau? Dan is misschien een Zwitsers grenenhouten kussen van de Tiroler Kräuterhof wel iets voor u. Als u 's nachts op een Zwitsers grenenhouten kussen slaapt of zo'n kussen naast uw eigenlijke kussen legt, zult u niet alleen beter slapen, u zult zich ook beter voelen - u zult ook de kruidige geur van de Tiroolse bergen in uw slaapkamer brengen!

- Ons Zwitserse grenenhouten kussen "Moge alle wensen van uw hart uitkomen" is gemaakt van natuurlijk katoen en is voor 100% gevuld met lokale Zwitserse grenenhoutschilfers. Leg het naast je kussen en zie voor jezelf dat je hartslag rustiger wordt en dat je rustiger slaapt.

- Ook ons Zwitserse parasoldennenkussen "Mensen die glimlachen zijn als bloemen die bloeien" is liefdevol met de hand gemaakt van natuurlijk katoen en bevat krullen van de plaatselijke parasoldenen. Met behulp van dit kussen bent u minder weersgevoelig, slaapt u beter en vermindert u stress.

- Ons Zwitserse steenpijnkussen "Lavender Meadow" is gevuld met Zwitserse steenpijn-krullen en bovendien met essentiële lavendelolie. Dit kussen heeft een antibacteriële werking, reinigt de luchtwegen, verlicht allergieproblemen en helpt bij het bereiken van innerlijke rust en een rustige slaap.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Tiroler Kräuterhof een rijk en gevarieerd aanbod van de steeds populairder wordende Zwitserse grenen kussens biedt. Al onze kussens zijn gemaakt van natuurlijk katoen en bevatten hoogwaardige vullingen. Of het nu voor jezelf is of voor een vriend of familielid - met een Zwitsers grenenhouten kussen geeft u een dierbaar persoon een zeer groot plezier! Kijk rond in onze online shop voor het juiste kussen. Heeft u vragen over een van onze producten? Natuurlijk staan wij bij de Tiroler Kräuterhof altijd met raad en daad ter beschikking!