Engelwortelolie

Etherische olie: Engelwortelzaadolie - Angelicazaadolie kopen

Extractie: zaden

Botanische naam: Angelica glauca

Synoniem: geneeskrachtige engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel, engelwortel

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 51,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Angelica olie - Generaal:

Volgens de legende werd de engelwortel door de aartsengel Rafaël ter wereld gebracht en werd daarom door onze voorouders vaak "engelwortel" of "aartsengelwortel" genoemd. Van oudsher wordt de plant beschouwd als een magisch wondermiddel. Ook nu nog kun je een exemplaar van deze wat monsterlijk ogende plant uit de schermbloemigenfamilie in veel huis- en kruidentuinen vinden. En hoe krachtig de plant zelf ook is, de geur brengt ook de boodschap over: "Wees niet bang, je hebt genoeg kracht, je staat als een rots in de branding Engelwortelolie wordt vooral door energie-ethici gebruikt als een beschermende olie tegen negatieve invloeden en energieën. Angelicawortelolie geeft ons moed, vertrouwen en een gevoel van veiligheid en bescherming. De olie van de engelwortelzaden is vergelijkbaar in effect en geur, maar veel zwakker dan de olie die uit de wortel wordt gewonnen.

Angelica olie - bevestiging:

Ik ben vol moed, kracht en uithoudingsvermogen..

Engelwortelolie - fysiek effect:

De monoterpenen (tot 95%) in Angelica-olie kunnen in hoge doses huidirritatie veroorzaken en leiden tot irritatie. Daarom moet, vooral voor de gevoelige huid, de engelwortelolie alleen worden opgelost in een plantaardige basisolie of worden gebruikt in mengsels met andere etherische oliën (bij voorkeur lavendelolie). De olie versterkt ons immuunsysteem en wordt ook gebruikt om verkoudheid te voorkomen. Door hun verwarmende eigenschappen kunnen ze samen met strobloem e.d. ook gebruikt worden in oliemixen voor pijnlijke en gespannen spieren. Angelica-olie heeft een aardend effect en de geur zou ook een positieve invloed hebben op onze Libodo.

Engelwortelolie - Psychisch effect:

Een essentieel onderdeel van het toepassingsspectrum van engelwortelolie ligt op mentaal/psychologisch gebied. Het verhoogt het immuunsysteem en ondersteunt ons uithoudingsvermogen. Het bevordert het zelfvertrouwen, zet sterk recht en geeft vreugde en moed terug om te leven. Engelwortel kan ook de productie van nordrenaline en dopamine stimuleren. Dit zijn chemische boodschappers (neurotransmitters) die lichaam en geest stimuleren of zorgen voor emotioneel evenwicht. De geur van engelwortelduivel heeft een aardend effect en geeft ons kracht en steun in moeilijke situaties. Vooral wanneer we in belangrijke levensfasen beslissingen met grotere gevolgen moeten nemen, helpt de engelwortel ons door ons de nodige kracht en zekerheid te geven.

Engelwortelolie - praktische tip:

Als we een dosis moed en zelfvertrouwen nodig hebben voordat we belangrijke beslissingen nemen, wrijf dan 1-2 druppels Engelwortel tussen de handen (voorheen 3 keer met de klok mee) en ruik de geur of adem het een paar keer diep in.

Engelwortelolie - mengt goed:

De etherische olie van engelwortel kan zeer goed gecombineerd worden met bergamot, bergaptenfrei organische bergamot, eucalyptus globulus organische, eucalyptus radiata, grapefruit, citroengras organische, kalk gedestilleerd water. organisch, manuka, mint, muskaatsalie, organische geranium, organische rozengeranium, geranium (Bourbon geranium), jeneverbes, hyssop decumbens (cineol), Zwitserse steenpijnboomolie - Alpen. Theeboomolie bio ondersteunt de werking ervan bovendien.

Engelwortelolie - Toepassingsnota:

Wees voorzichtig met het zonlicht. Olie kan huidirritatie veroorzaken: Test in de bocht, eventueel verdund met een plantaardige basisolie!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten