Anijsolie biologisch

Etherische olie: Anijszaadolie biologisch - Anijszaadolie biologisch kopen

Extractie: Installatie

Botanische naam: Pimpinella anisum

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,80
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Anijsolie. - Generaal:

Anijs (Pimpinella anisum) is een plantensoort uit de schermbloemige familie. De naam is afgeleid van het Griekse woord voor dille, waarmee anijs werd verward. Anijs, dat als specerij en geneeskrachtige plant wordt gebruikt, was de geneeskrachtige plant van 2014 in Duitsland, en in de westerse keuken wordt anijs nu vooral gebruikt in brood en bakkerijproducten. Anijs wordt echter vooral toegevoegd aan gedistilleerde dranken en likeuren, zoals Sambuca, Raky, Ouzo, Arak, Absinth, Pastis.

Anijsolie - bevestiging:

Ik voel me ontspannen van binnen en goed voorzien van bloed. Mijn organen kunnen informatie absorberen en adequaat reageren.

Anijsolie - fysiek effect:

Essentiële anijsolie en anijszaden worden vaak gebruikt in theemengsels (hier vaak samen met karwij, kamille, gember en venkel). Dankzij zijn eigenschappen komt anijs in veel tandpasta's en mondspoelingen voor. Verdund met een plantaardige draagolie helpt anijsolie om buikpijn en winderigheid bij baby's te verdrijven door middel van buikmassage. Als ingrediënt in borstvoedingsthee (samen met venkel en karwij) heeft anijs ook een melkeffect.

Anijsolie - Psychisch effect:

Anijsolie heeft een stimulerend effect, helpt bij mentale blokkades en spanningen en neemt angst weg.

Anijsolie - praktische tip:

Om de maagzenuwen te kalmeren of tegen winderigheid, drink een anti-stress thee: emulgeer 1-2 druppels elk van de venkel, anijs, koriander en karwijolie (eventueel ook kamille) in een beetje honing en los op in een potje niet te heet water.

Anijsolie - mengt goed:

Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Venkel zoet bio, Iris, Kamille blauw bio, Kamille romeins bio, Koriander bio, Caraway (Carvi) bio, Citroenmelisse bion olie, Kruidnagelbloesem bio, Kruidnagelstengel, Neroli bio, Kaneelschors bio, Kaneelbladeren bio

Anijsolie - toepassingsnota:

Niet innemen tijdens de zwangerschap; te hoge doses kunnen leiden tot duizeligheid en maagirritatie.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten