Baldrianöl

Etherische olie: Valeriaanolie - Valeriaanolie kopen

Extractie: wortels

Botanische naam: Valeriana officinalis

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,60
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Valeriaanse olie - Generaal:

Valerianen (Valeriana) zijn een plantengeslacht uit de onderfamilie van de valeriaanfamilie (Valerianoideae). Het omvat ongeveer 150 tot 250 plantensoorten. De etherische olie wordt door middel van stoomdestillatie uit de wortel geëxtraheerd, ca. 100 kg levert een liter olie op.

Valeriaanse olie - bevestiging:

Ik ben sterk en gezond.

Valeriaanolie - fysiek effect:

De slaapbevorderende en kalmerende werking van valeriaan is al honderden jaren bekend, vooral door de sesquiterpenen. Een maagmassage met Bladrianusolie kan heilzaam zijn voor de maagzenuwen. De etherische olie draagt ook bij aan een gezonde spijsvertering.

Valeriaanse olie - Psychologisch effect:

Het belangrijkste effect van valeriaanolie is waarschijnlijk in het mentale gebied. In geval van overmatige stress kan valeriaanolie een balancerend effect hebben op de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Valeriaanolie helpt ons om ons te concentreren op het wezenlijke en stelt ons in staat om dingen die niet van ons zijn beter te onderscheiden.

Valeriaanolie - praktische tip:

Bereid een kalmerende thee voor met valeriaan, kamille en citroenmelisse voor het slapen gaan. Om dit te doen, emulgeer elke 2-4 druppels etherische olie van deze kruiden met een eetlepel honing en los het geheel op in een halve liter water dat niet te heet is.

Valeriaanolie - mengt goed:

mengt zich goed met alle keukenkruiden, maar ook met bloemen-, hout- en alle citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen

Valeriaanolie - Toepassingsnota:

doseer voorzichtig, want valeriaan is erg sterk!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten