Bergamot Öl

Etherische olie: Bergamotolie - Bergamotolie kopen

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus bergamia

Synoniem: Bergamotolie

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 13,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Bergamot - Generaal:

De meest waardevolle bergamotolie komt waarschijnlijk uit Zuid-Italië. Alleen de schil van deze citrusvruchten wordt gebruikt in het productieproces, waaruit de olie wordt gewonnen door middel van koude persing. De bergamotolie staat bekend als een aromatische toevoeging aan de Earl Grey black tea blend, maar de geur is ook te vinden in verfrissende tissues en eau de toilettes zoals cologne. De bergamotolie is geschikt voor vele geurmengsels en wordt vaak gebruikt in de Aromavernbler in tijden van verkoudheid. De geur van bergamotolie wordt versterkt wanneer deze wordt gemengd met andere citrusoliën zoals citroen, sinaasappel, mandarijn of grapefruit.

Bergamot - Bevestiging:

Mijn angsten zijn weg, er komt licht in mijn leven.

Bergamot - fysiek effect:

Bergamotolie wordt vaak gebruikt in tijden van verkoudheid om de lucht in de vernevelaar te verbeteren. Bergamot bevordert ook een gezond uiterlijk van de huid. Bergamotolie is een van de zogenaamde flexibele etherische oliën, d.w.z. door toevoeging ervan kan het zich aanpassen aan de effecten van andere etherische oliën of deze zelfs versterken.

Bergamot - Mentale werking:

De geur van deze citrusvruchten versterkt ons vertrouwen, het ruikt fris en aangenaam en verheldert ons humeur. De olie kan ons ontspannen en kalmeren, maar ook ons humeur stimuleren en in balans brengen. Studies in psychiatrische ziekenhuizen hebben aangetoond dat bergamotolie een angstverlagend en ontspannend effect heeft op onze zenuwen. In geval van stress, uitputting, nervositeit, het inademen van bergamotolie (koude vernevelaar) kan dit leiden tot een snelle verbetering.

Bergamot - praktische tip:

Giet een paar druppels bergamotolie in een lege jampot en maak de binnenwand zo gelijkmatig mogelijk nat. Schenk dan zwarte thee in. Schud een paar keer en laat het een paar dagen staan. Meng het nog eens goed door elkaar en uw Earl Grey Tea sighting is klaar.

Bergamot - mengt goed:

alle etherische oliën, alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen

Bergamot - Gebruiksaanwijzing:

Bergamotolie verhoogt de gevoeligheid van de huid voor UV-stralen, zodat er donkere vlekken kunnen ontstaan bij blootstelling aan de zon (fotosensibilisatie!). Dus als u bergamotolie gebruikt, vermijd dan zowel zonnebaden als solarium. Aangezien sommige mensen kunnen reageren met irritatie bij het gebruik van bergamotolie op de huid, moet men bij het direct aanbrengen werken met verdunners (plantaardige olie), idealiter moet het voorzichtig worden gebruikt in een ruimtegeurapparaat.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten