Bittere sinaasappelolie biologisch - bittere sinaasappel

Etherische olie: Bittere sinaasappel - etherische olie kopen

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus aurantium

Synoniem: bittere sinaasappel

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,80
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Bittere sinaasappelolie - Generaal:

De bittere sinaasappel of bittere sinaasappel (Citrus aurantium L.), ook wel Sevilla sinaasappel en zure sinaasappel genoemd, is een citrusplant. De vrucht is vergelijkbaar met sinaasappel, maar dan bitter en kleiner. De bittere sinaasappel is ontstaan als een kruising tussen grapefruit (Citrus maxima) en mandarijn (Citrus reticulata), waarschijnlijk in het zuiden van China. De etherische olie van bittere sinaasappel wordt verkregen door de schil koud te persen. Onze biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Bittere sinaasappelolie - Bevestiging:

Ik zou de hele wereld kunnen omarmen en mensen met een open hart kunnen ontmoeten.

Bittere sinaasappelolie - fysiek effect:

Bittere sinaasappelolie kan het immuunsysteem versterken, het cardiovasculaire systeem ondersteunen, de eetlust en de spijsvertering stimuleren en kan ook de nier- en blaasfunctie positief bevorderen.

Bittere sinaasappelolie - psychologisch effect:

Bittere sinaasappelolie heeft een stimulerend, opwekkend effect, het neemt stress, nervositeit en angsten weg en laat ons het dagelijkse leven met een beetje meer kalmte tegemoet treden. Vooral op donkere, saaie winterdagen brengt het de zon in ons hart en onze ziel en verwarmt het ons psychologisch.

Bittere sinaasappelolie - praktische tip:

Voeg 3 druppels bittere sinaasappel en 2 druppels neroli toe aan de geurvernevelaar en geniet van hoe nervositeit, angsten en stress langzaam verdwijnen.

Bittere sinaasappelolie - mengt goed:

eigenlijk goed te combineren met alle essentiële oliën, vooral met jasmijn sambac abs. puur, koriander bio, lavendel extra bio, lavendel edele extra bio, spit clavender bio, kruidnagelbloesem bio, kruidnagelstengel, neroli bio, palmarosa bio, rozenblaadjes abs, Perzische roos, organische bulg. rozenblaadjes, organische geranium, organische geranium, geranium (Bourbon geranium), sandelhout kostbaar, wierook ind. ylang ylang II, ylang ylang volledig biologisch, ylang ylang extra superieur biologisch, en kaneelschors biologisch, kaneelbladeren biologisch.

Bittere sinaasappelolie - Toepassingsnota:

Bijna alle citrusoliën zijn lichtgevoelig op de huid, d.w.z. dat zich in het zonlicht bruine vlekken kunnen vormen. Vermijd contact met zonlicht gedurende ten minste 48 uur bij gebruik van deze oliën op de huid.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten