Bloedappelsienolie biologisch

Etherische olie: Bloed sinaasappel bio - Bloed sinaasappel olie bio kopen

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus sinensis

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Bloedappelolie - Generaal:

De geldige botanische naam van de sinaasappel is Citrus sinensis L. en behoort dus tot het geslacht van de citrusplanten (Citrus) uit de rue familie (Rutaceae). Het is afkomstig uit China of Zuidoost-Azië, waar het een kruising is tussen mandarijn (Citrus reticulata) en grapefruit (Citrus maxima). Het is de meest geteelde citrusvruchten ter wereld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de zoete sinaasappelboom (Citrus Sinensis ssp. dulcis) en de bittere sinaasappelboom (Citrus aurantium ssp. amara). Bloedappels behoren tot de gepigmenteerde variëteiten, die een donkerrood vruchtvlees hebben, ze hebben een hoger citroengehalte dan zoete sinaasappels, wat vooral tot uiting komt in de typische, sterkere citrusgeur. Onze biologische kwaliteit komt van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Bloedappelolie - bevestiging:

Mijn innerlijke spanningen lossen op. Ik loop vrolijk en rustig door het leven.

Bloedappelolie - fysiek effect:

Sinaasappelolie stimuleert de eetlust, ondersteunt de spijsvertering en verlicht winderigheid. De etherische olie wordt vaak gebruikt in de vernevelaar in tijden van verkoudheid en vooral rond Kerstmis. Dankzij haar eigenschappen wordt sinaasappelolie ook met succes gebruikt om het uiterlijk van de cellulitishuid te verbeteren. Vanwege het hogere citroenzuurgehalte heeft bloedappelolie voor de sauna de voorkeur boven sinaasappelolie zoet.

Bloedappelsienolie - Geestelijk effect:

Voor stress, angsten, nerveuze spanningen, melancholie en hartkloppingen kan etherische sinaasappelolie in de vernevelaar wonderen verrichten. Het maakt ons recht, stimuleert, brengt ons in balans en laat ons nieuwe moed putten om het leven onder ogen te zien. Deze olie geeft ons ook veel meer drive en versterkt onze verdediging. Vooral in het donkere seizoen een betrouwbare sfeerversterker en levensversterker. De geur alleen al brengt onmiddellijk warmte en geborgenheid over. In veel kinderartsen- en tandartspraktijken wordt oranje olie verneveld om de angst van patiënten te verminderen.

Bloedappelolie - praktische tip:

Als je te veel stress hebt op koude winterdagen, trakteer jezelf dan op een ontspannend en stimulerend bad door 2 druppels ethylalcohol per stuk in te nemen. Emulgeer sinaasappelolie, rozemarijn ct verbenonolie en manuka-olie in wat honing, crème of neutrale badgel en los op in het badwater.

Bloedappelolie - mengt goed:

alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bitter oranje - bitter oranje - bitter oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen; vooral met Benzoe abs., abs, Jasmijn sambac abs. puur, Koriander bio, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Nootmuskaat bio, Clary salie, mirre, Kruidnagelbloesem bio, Kruidnagelstengel, Neroli bio, Patchouli, Petit grain, Rozenblaadjes abs, Perzische roos, Bulgaarse rozenblaadjes biologisch, Spaanse rozemarijn, rozemarijn verbenon, Tonka Abs. in biologische Alk, tijm thymol biologisch, tijm linalool biologisch, vetiver biologisch, wierook en kaneelschors biologisch, kaneelbladeren biologisch

Bloedappelsienolie - applicatie noot:

Vermijd op de huid fotosensitief contact met het zonlicht gedurende ten minste 48 uur. Vanwege het hoge monoterpeengehalte mag sinaasappelolie alleen verdund op de huid worden gebruikt.

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten