Cistroosolie biologisch - etherische olie

Etherische olie: Cistrose bio - Cistrose olie bio

Extractie: bladeren

Botanische naam: Cistus ladaniferus

Synoniem: Lak cistus, cistus, cistus, rotsroos,

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,20
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Cistro rozenolie - Generaal:

De vernis cistus (Cistus ladanifer) is een plantensoort uit het geslacht Cistus in de cistusfamilie (Cistaceae). Onze cistroro rozenolie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt. Cistro rozenolie behoort ook tot de bijbelse oliën. In het 1e boek van Mozes wordt beschreven dat de kamelen van de Ismaelieten onder andere geladen waren met de kostbare hars van de cistus (labdanum). Het werd vaak gebruikt als bestanddeel van het wierookmengsel in de kerk.

Cistusolie - bevestiging:

Ik ben volledig bij mezelf en concentreer me op de boodschappen van mijn ziel. Ik laat de wonden van mijn ziel genezen.

Cistro rozenolie - Fysiek effect:

Cistro rozenolie is vooral populair in tijden van verkoudheid in de vernevelaar voor het verbeteren van de binnenlucht. Het wordt ook veel gebruikt in de huidverzorging vanwege zijn eigenschappen. Essentiële cistrororoosolie stimuleert de stofwisseling van de huid en de activiteit van het lymfesysteem; het heeft een adstringerende en immuunversterkende werking.

Bij de productie van parfum wordt cistusolie ook vaak gebruikt als fixeermiddel (om een geurmengsel te stabiliseren).

Cistro rozenolie - Mentale werking:

De belangrijkste kracht van cistrosenoil ligt echter in het psychologische/spirituele gebied. Zo ondersteunt het de mediale vermogens, heeft het een stimulerend effect op het derde oog en geeft het ons weerstand, warmte en geborgenheid.

Cistro rozenolie - praktische tip:

Voor de huidverzorging kunt u het volgende mengsel proberen: Geef 2 druppels van elke ethylalcohol. Cistro roos, immortelle, cajeput en lavendelolie in 50 ml sint-janskruid of amandelolie en breng het mengsel aan op de huid.

Cistusolie - mengt goed:

Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Cajeput bio, Immortelle bio, Immortelle bracteiferum, Jasmine sambac abs. zuiver, koriander, lavendel extra biologisch, lavendel edele extra biologisch, kwispedoorviooltje biologisch, mandarijnrood biologisch, mandarijngroen biologisch, citroenmelisse biologisch, mirre, Nard (Jatamansi) biologisch, kruidnagelbloesem biologisch, kruidnagelstengel, neroli biologisch, zoete sinaasappel biologisch, bloedappel biologisch, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch, patchoeli, rozenblaadjes abs.., Perzische roos, Bulgaarse rozenblaadjes biologisch, Organische geranium, Organische rozengeranium, Geranium (Bourbon geranium), Fijn sandelhout, Vanille gel. in alc. biologisch, Ylang Ylang II, Ylang Ylang volledig biologisch, Ylang Ylang extra superieur biologisch, Atlas cederhout biologisch, Virginia cederhout, Kaneelschors biologisch, Kaneelbladeren biologisch, Citroengeel biologisch

Cistro rozenolie - Toepassingsnota:

In hogere doseringen kan cistrororoosolie door zijn bovengemiddelde gehalte aan monoterpenen irritatie op de huid veroorzaken! Gelieve te verdunnen met plantaardige basisolie indien nodig.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten