Galbanumolie bio - etherische olie

Etherische olie: Galbanum bio - Galbanumolie bio kopen

Extractie: Hars

Botanische naam: Ferula galbaniflua

Synoniem: Moederhars

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Galbanumolie - Generaal:

Galbanhars (moederhars, gummiresina Galbanum) is het gedroogde melksap van Ferula erubescens of galbaniflua, een schermbloemige plant van Perzië en het gebied ten oosten van de Aralzee. Onze etherische olie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Galbanumolie wordt ook gerekend tot de bijbelse oliën. In Exodus 2 beval de Heer Mozes om een mengsel te maken van mirre, onyx, galbanum, verschillende aromatische kruiden en wierook, en om een wierookoffer aan te bieden. Al in het oude Egypte werd galbanumolie gebruikt voor het balsemen van mummies en als fixeermiddel voor de productie van geurende oliën. Het werd alom gewaardeerd om zijn genezende en spirituele eigenschappen.

Galbanumolie - bevestiging:

Mijn gevoel gaat langzaam van mijn hoofd naar mijn hart en wordt rustig.

Galbanumolie - fysiek effect:

Galbanum werd in het oude Egypte al veelvuldig gebruikt: in de eerste plaats als wierook, maar ook als ingrediënt in het recept dat gebruikt werd om de doden te balsemen. Galbanumolie ondersteunt de genezing van wonden, heeft een huidregenererend en opwarmend effect.

Galbanumolie - Mentale werking:

De etherische olie van de galbanumhars heeft een kalmerend effect op de ziel en kan stemmingswisselingen in evenwicht brengen. In fases van mentale zwakte geeft het weer kracht, geeft het troost en is het stemmingsverhogend. In gevallen van nerveuze spanning en stressgerelateerde rusteloosheid helpt galbanum bij het bereiken van rust en kalmte. Een combinatie van galbanum en wierook in de vernevelaar brengt diepe rust en veiligheid.

Galbanumolie - praktische tip:

Voeg na een stressvolle dag op het werk 3 druppels van elk essentiële galbanum- en bergamotolie toe aan de geurvernevelaar en voel hoe je merkbaar rustiger en meer ontspannen wordt.

Galbanumolie - mengt goed:

Bergamot, Bergamot bergaptenvrije biologische, Elemi, Venkel zoete biologische, Grapefruit, Jasmijn sambac abs. puur, Kamille blauwe biologische, Kamille romeinse biologische, Lavendel extra biologische, Lavendel edele extra biologische, Spittoon clavendel biologische, Neroli biologische, Rozenblaadjes abs., Roos perzische, Rozenblaadjes bulg. biologische, Rozenhout, Sandelhout edele, Wierook ind. Atlas ceder bio, Virginia ceder, kaneelschors bio, kaneelbladeren bio, citroengeel bio, citroengroen,

Galbanumolie - Toepassingsnota:

Gebruik alleen kleine doses en verdun altijd met een plantaardige basisolie (huidirritaties)!

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten