Grapefruitolie bio - etherische olie pompelmoes bio

Etherische olie: Grapefruitolie bio - Koop grapefruitolie bio

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus paradisi

Synoniem: Grapefruit

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Grapefruitolie - Generaal:

De grapefruit (Citrus aurantium, Syn. C. paradisi), zelden ook wel grapefruit of paradijsappel genoemd, is de vrucht van de grapefruitboom, een citrusplant die een subtropische boom is van de rue familie (Rutaceae). Het is een kruising tussen de sinaasappel (Citrus sinensis) en de grapefruit (Citrus maxima). In de spreektaal (vooral in Noord-Duitsland) wordt het daarom vaak grapefruit genoemd. Onze grapefruitolie van biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Grapefruitolie - bevestiging:

Ik ben licht en bruisend van levenslust. Mijn geesten zijn aan het dansen.

Grapefruitolie - fysiek effect:

De etherische olie van de grapefruit wordt in grote hoeveelheden gebruikt bij de vervaardiging van cosmetische producten. Zoals de meeste citrusoliën heeft het ook een sterk bemoedigend, euforisch effect. Grapefruitolie heeft samentrekkende eigenschappen, dus de belangrijkste toepassingen zijn huidverzorging voor cellulitis, een vette huid en vermoeide spieren door middel van kompressen, wikkels en wassingen of massages. Ook de reinigende werking van grapefruitolie wordt zeer gewaardeerd: enerzijds voor de verbetering van de binnenlucht, bijvoorbeeld in open kantoren, waar medewerkers profiteren van het concentratiebevorderende effect, en anderzijds voor de huidverzorging.

Grapefruitolie - spiritueel effect:

Het belangrijkste effect van essentiële grapefruitolie is zeker op psychologisch gebied: het helpt bij spanning en nerveuze prikkelbaarheid, nerveuze uitputting, depressie, angst, stress en depressieve stemmingen, en wordt ook vaak gebruikt voor patiënten die uit frustratie eten. In het psychische/emotionele veld is alleen al het beslaan van de ruimte met de ultrasounddiffusor meestal voldoende om mooie resultaten te krijgen.

Grapefruitolie - praktische tip:

Om de door cellulitis beschadigde huid te verzorgen, kunt u de getroffen gebieden masseren met een mengsel van een goede, voedende plantaardige basisolie en essentiële grapefruitolie in een concentratie van ca. 2-3%. (bijvoorbeeld, bij 100ml van onze biologische abrikozenpitolie zijn 2-3ml grapefruitolie) Dit zou het weefsel moeten aanspannen, kalmeren en voeden.

Grapefruitolie - mengt goed:

alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen; en naaldoliën, Verbena wit, Jasmijn sambac abs. zuiver, kardemom, alpendennen bio - Zuid-Tirol, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Muskaatsalie, Palmarosa bio, Rozenblaadjes abs, Perzische roos, organische bulg. rozenblaadjes, organische geranium, organische geranium (Bourbon geranium), Spaanse rozemarijn, verbenon rozemarijn, organische Atlas ceder, Virginia ceder, Zwitserse steenpijnboomolie - Alpen en cipressen Spaanse steenpijnboom, Zwitserse steenpijnboomolie - Alpen en..,

Grapefruitolie - Toepassingsnota:

kan een fotosensibiliserend effect hebben.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten