Aromatherapie

Etherische oliën - Aromatherapie

Ruik gewoon een flesje etherische olie en kijk zelf hoe je reageert,

of zoals Rudolf Steiner ooit zei: "Let op hoe je met de geur resoneert."

Het is belangrijk om niet te oordelen! Als je innerlijke houding nogal vijandig is, verheug je dan of weiger je de etherische olie Het gaat niet om goed of slecht, of om het labelen van het moment, maar om het observeren. Je merkt al dat hier een hoog niveau van bewustzijn nodig is, en een "NU ZIJN" zonder mitsen en maren om je bewust te worden van de resonantie.

Natuurlijk is het ook de moeite waard om de ene of de andere etherische olie na de andere te onderzoeken.

Waar staat de plant voor?

Welke bevestiging is er met de etherische olie verbonden?

Ja, dit alleen al is het onderzoeken waard, want je zult merken dat etherische oliën ook gebruikt kunnen worden om karaktereigenschappen te onderzoeken en een klein psychogram te maken. Vraag jezelf af waarom je van de ene geur houdt en van de andere zo'n hekel hebt. Met behulp van de etherische olie is menige conclusie over uw persoonlijkheid of uw dagelijks leven zeker.

Natuurlijk kunnen ook processen of organen worden ondersteund. Vooral in de moderne "aromatherapiehttps://www.tiroler-kraeuterhof.com/info/aromatherapie.html" kunnen bepaalde etherische oliën processen bevorderen, oude wonden sluiten en nieuwe deuren openen.

Etherische oliën brengen de boodschap en de trillingen van de planten in geconcentreerde vorm over en hebben daardoor het 5000-voudige effect van een plant. De chemische structuur van etherische oliën is vergelijkbaar met die van de menselijke cel. In dit opzicht is de penetratie van de natuurzuivere etherische oliën in het celmembraan bijzonder gemakkelijk en kan deze zeer effectief mentale of fysieke genezingsprocessen bevorderen.

En om de cirkel rond te maken..

Zorgvuldige behandeling van de teelt, de oogst tot de verwerking is ons credo voor ons en onze partners. Dit garandeert etherische oliën van unieke kwaliteit en hoge energetische trillingen.

Profiteer van onze buitengewone kwaliteit om fysieke of mentale/emotionele processen te ondersteunen, voor het plezier of misschien gewoon om een beetje dichter bij jezelf te komen.

Voor de kwaliteit & zuiverheid van de oliën sta ik met mijn naam

Uw

Mag. Gerhard Hammerle

Etherische olie, aromatherapie