Jasminabsolue sambac abs. puur - Absolue Jasmin sambac pur

Etherische olie: Jasmijn sambac abs. puur - Koop Jasmijnolie sambac abs. puur

Extractie: bloemen

Botanische naam: Jasminum sambac

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 32,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Jasmine Absolue - Generaal:

Arabische jasmijn (Jasminum sambac) is een plantensoort van het geslacht Jasminum in de olijffamilie (Oleaceae). De soort komt in het wild voor in India en wordt wereldwijd gekweekt. De essentiële jasmijnolie wordt verkregen door oplosmiddelextractie van de bloemen. Om 1 kg Jasmijnabsolue te extraheren heb je ongeveer 8 miljoen jasmijnbloemen nodig - dit komt overeen met ongeveer een ton vers geplukte bloemen. Daarom is jasmijnolie waarschijnlijk een van de meest exclusieve geuren naast de roos. Beide behoren tot de aroma's die het meest worden gebruikt in dure parfums. De geur van Jasmijn sambac is exotischer en zelfs intenser dan die van zijn relatieve Jasmijn grandiflora. In de handel krijgt men meestal alleen verdunningen in olie of alcohol.

Jasmine Absolue - Affirmatie:

Ik herken de schoonheid en de poëzie van mijn wezen. Ik stel me open voor intuïtieve wijsheid.

Jasminabsolue - Fysiek effect:

Het hoge aandeel esters maakt jasmijn tot een ideale huidolie en zo vinden we jasmijnolie in veel huidverzorgingsproducten, het heeft een regenererend en weefselversterkend effect.

Jasmijnabsolue - Mentale werking:

Jasmijnolie heeft een hoge vibratie en wordt al sinds de oudheid beschouwd als een afrodisiacum. Bewegend, sensueel, erotisch, dit zijn allemaal termen die geassocieerd worden met het exclusieve parfum. Mengsels waarvan gezegd wordt dat ze een positief effect hebben op de bevordering van het libido bevatten meestal jasmijnolie. Maar het kan ook emotionele blokkades en remmingen loslaten, helpt bij angsten, emotionele laagtes en opent het hart.

Jasmijnabsolue - praktische tip:

Voor een erotisch bad emulgeren we 1 druppel jasmijnolie, rozenolie, sandelhoutolie en 3 druppels bergamotolie met 2 eetlepels room of honing en mengen we dit alles in het badwater.

Jasminabsolue - mengt goed:

alle citrusoliën zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Grapefruit biologisch, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bitter oranje - bitter oranje - bitter oranje bio, bloed oranje bio, citroen geel bio, citroen groen en alle hout- en harsproductenlen; Siberische spar, biologische balsemspar, kegelolie, biologische zilverspar, biologische cistroos, biologische muskaatsalie, biologische kruidnagelbloesem, biologische kruidnagelstelen, biologische neroli, rozenblaadjes abs., Perzische roos, rozenblaadjes bulg. bio, sandelhout nobel, ylang ylang II, ylang ylang volledig bio, ylang ylang extra superieur bio, Atlas ceder bio, Virginia ceder, kaneelschors bio, kaneelbladeren bio

Jasminabsolue - Toepassingsnota:

Jasmijnolie is zeer intensief en heeft een langdurige werking, dus gebruik deze slechts spaarzaam of verdund met een plantaardige basisolie. Hoge doseringen kunnen huidirritatie veroorzaken.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten