naturreines Jojobaöl bio - Simmondsia chinensisolie

biologische jojoba-olie biologische ✓ eerste koude
persing
✓ 100% gecertificeerde kwaliteit van Oostenrijk Bio Garantie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten
(=€ 14,90 / 100 ml)

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Heerlijke natuurlijke biologische jojoba-olie van de eerste koude persing.

Deze zuivere jojoba-olie kan ook als natuurlijke zonwering worden gebruikt en komt ongeveer overeen met de zonbeschermingsfactor 4.

Juist, men spreekt hier eigenlijk over een was en niet over een olie. Dit hoogwaardige plantaardige product wordt zowel voor cosmetische als voor industriële doeleinden gebruikt. Het bevat provitamine A en vitamine E, verzorgt niet alleen de gezichtshuid door de gunstige vetzuursamenstelling, maar is geschikt voor alle huidtypen. Jojoba-olie kan worden gebruikt om de huid te beschermen tegen uitdroging zonder een vettige film achter te laten, is tegelijkertijd "licht" en wordt zeer goed geabsorbeerd.

Het heeft slechts een zeer vage geur en wordt vaak gebruikt als massageolie en in de haarverzorging. Jojoba-olie heeft een natuurlijke zonbeschermingsfactor van drie tot vier en wordt daarom vaak gebruikt als basisolie voor zonne-olie of gemengd met etherische oliën.

Het wordt ook vaak gebruikt bij de vervaardiging van zelfgemaakte cosmetica vanwege de positieve eigenschappen. Jojoba-olie is extreem stabiel tegen oxidatie (gaat zeer lang mee en wordt niet ranzig) en draagt bij aan de stabilisatie van oliemengsels, verhoogt de elasticiteit van de huid en beschermt deze langdurig betrouwbaar tegen vochtverlies.

Het werkt ook als een consistentieversterker en co-emulgator in emulsies. Omdat het zich relatief langzaam verspreidt, is het ideaal voor gebruik in oogverzorgingsproducten.

Gecontroleerde kwaliteit uit Oostenrijk Bio Garantie.

Inhoud: 100ml

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten