Kamilleolie blauw organisch

Etherische olie: Kamilleblauwe bio - Kamilleolie bio kopen

Extractie: bloemen

Botanische naam: Chamomilla matricaria (Matricaria recutita)

Synoniem: Echte kamille, Duitse kamille, blauwe kamille, meisjesbloem, koken,

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 42,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Kamille. Generaal:

De echte kamille (Matricaria chamomilla) is een van de meer dan 200 plantensoorten binnen de familie van de samengestelde bloemen (Asteraceae), maar het is de meest effectieve van allemaal. De soort, die oorspronkelijk in Zuid- en Oost-Europa werd verspreid, is nu inheems in vrijwel heel Europa. De essentiële kamilleolie wordt verkregen door stoomdestillatie van verse of gedroogde bloemhoofdjes. Hier wordt ook de blauwe kleurstof chamazuleen geproduceerd, die de olie zijn kleur en bijnaam geeft.

Kamille - bevestiging:

Ik rust in mijn hart.

Kamille - fysiek effect:

De echte kamille is een oude plant die bij verschillende gelegenheden is gebruikt als een veelzijdige helper, en zijn eigenschappen maken kamilleolie bijzonder geschikt voor mengsels (samen met plantaardige vette oliën) voor de huidverzorging.

Kamille - Geestelijk effect:

Echte kamilleolie is ook meestal te vinden in oliemengsels die bedoeld zijn om stress te bestrijden, mentale spanning te verlichten, angst te verlichten of gewoonweg te kalmeren. Door het hoge gehalte aan sesquiterpenen is essentiële kamilleolie ook zeer geschikt voor gebruik op de huid van kinderen, bijvoorbeeld in luiers, kompressen of als massage, maar ook om te inhaleren of te ruiken, bijvoorbeeld om de examenzenuwen te verminderen voor schoolwerk of examens. De kalmerende en stemmingsverhogende eigenschappen van kamilleolie maken het een prachtige remedie voor mentale depressies, vooral voor oudere mensen.

Kamille - praktische tip:

Meng 2 druppels blauwe kamille, lavendel vera, bergamot, bergaptenfrei bio en patchoeli, emulgeer met wat badgel, crème of honing en doe het geheel in het badwater voor een ontspannend en rustgevend bad.

Kamille - mengt zich goed:

wordt vaak gebruikt in combinatie met etherische oliën die het lichaam kalmeren of kalmeren; mengt zich goed met bijna alle etherische oliën, vooral : benzoe abs. bergaptenvrije bergamot, bergamot bergaptenvrij bio, cistrose bio, vervain wit, venkel zoet bio, geranium bio, roos geranium bio, geranium (bourbon geranium), grapefruit, koriander bio, lavendel extra bio, lavendel edele extra bio, spittoon clavender bio, citroenmelisse bio, neroli bio, rozenblaadjes abs.., Perzische roos, Bulgaarse rozenblaadjes bio, Atlas ceder bio, Virginia ceder,

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten