Bergpijnboomolie -bio-

Etherische olie: alpendennenbiologisch - etherische olie kopen

Extractie: naalden

Botanische naam: Pinus mugo m.

Synoniem: bergdennen, bergdennen, dwergdennen, dwergdennen,

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Bergpijnboomolie - Generaal:

De alpenden (Pinus mugo) is een bonte plantensoort in het geslacht van de dennen (Pinus) uit de pijnbomenfamilie (Pinaceae). De etherische olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de takken. De bergpijnboom mag alleen worden geoogst met speciale toestemming, omdat het een beschermde soort is.

Bergpijnboomolie - Bevestiging:

Ik haal even adem. Mijn longen zijn breed, elke ademhaling verfrist mijn lichaam..

Bergpijnboomolie - fysiek effect:

Etherische bergpijnboomolie is vooral bekend om zijn gebruik in ruimtegeuren in tijden van luchtwegaandoeningen en stelt ons in staat om weer vrij te ademen, het versterkt het immuunsysteem en helpt ook bij het verlichten van spierkwalen. Bergpijnboomolie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere oliën als luchtzuiveraar en luchtverbeteraar en is een populaire sauna-olie.

Bergpijnboomolie - psychologisch effect:

Bergpijnboomolie heeft een stimulerend en revitaliserend effect, het zet ons recht na mentale laagtes en geeft ons nieuwe moed. Het kan ook mentale blokkades opheffen, het gronden en helpt ons om mentale helderheid en zelfvertrouwen te bereiken. Bergpijnboomolie heeft een duidelijk beschermend effect en nodigt uit tot positieve energieën om zich met ons te verenigen. Werkt ook tegen mentale uitputting.

Bergpijnboomolie - praktische tip:

1) Mountain pine olie is ideaal voor het reinigen en verbeteren van de lucht, voeg een paar druppels toe aan de aroma vernevelaar; 2) Mountain pine olie is ook een van de meest populaire sauna-oliën.

Bergpijnboomolie - mengt goed:

alle andere naaldhoutsoorten, Eucalyptus globulus bio, Eucalyptus radiata, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Jasmijn sambac abs. puur, Rozemarijn spaans, Rozemarijn verbenon, Sandelhout edele, Tijm thymol bio, Tijm linalool bio, Frankincense ind. Ylang Ylang II, Ylang Ylang volledig biologisch, Ylang Ylang extra superieur biologisch, Atlas ceder bio, Virginia ceder en citrus oliën zoals ..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen

Bergpijnboomolie - Toepassingsnota:

Een te hoge dosis kan huidirritatie veroorzaken. Het is daarom essentieel om het te verdunnen met wat plantaardige basisolie of lavendel.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten
Kalkolie gedistilleerd biologisch Kalkolie gedistilleerd biologisch

Normale prijs: € 9,60

Sonderpreis € 8,60

Litseaöl bio Litseaöl bio
€ 7,60
Kamferolie Kamferolie
€ 5,30