Kalkolie gedistilleerd biologisch

Etherische olie: Kalk, gedistilleerd biologisch - Kalkolie biologisch

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus aurantifolia

Synoniem: zure kalk, echte kalk, Mexicaanse kalk

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,60
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Kalkolie - Generaal:

De echte limoen (Citrus aurantiifolia) is een plantensoort uit het geslacht van de citrusplanten in de rue familie (Rutaceae). De term limoen betekent kleine limoen (= citroen). De schil van de rijpe vrucht is geel, maar voor de handel wordt hij meestal groen en onrijp geplukt. Het wordt vooral gebruikt om sap en etherische oliën te extraheren. Een bekende alcoholische mixdrank op basis van kalk is de Braziliaanse Caipirinha. Onze kalkolie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Kalkolie - bevestiging:

Ik voel me wakker en fris als een nieuwe ochtend.

Kalkolie - fysiek effect:

Kalkolie is een universeel middel in de ultrasone vernevelaar, niet alleen bij verkoudheid, het versterkt (ook preventief) het immuunsysteem en helpt om weer "op de been" te komen, vooral tijdens het herstel. Het kan worden gebruikt in een huidverzorgingsmengsel ter ondersteuning tegen cellulitis en is een uitstekend middel voor het ruiken van de kamer of het verfrissen van de kamerlucht. Ook zeer populair als sauna geur.

Kalkolie - Mentale werking:

Essentiële kalkolie heeft een stemmingsverhogend, opwekkend, activerend en concentratiebevorderend effect en is dus een bewezen middel tegen mentale verstoringen, gebrek aan drive en alle problemen die gepaard gaan met angst, nerveuze spanning en stress.

Kalkolie - praktische tip:

Voor mentale uitputting en lusteloosheid doet een mengsel van limoen, grapefruit en jeneverbesolie in de geurvernevelaar wonderen. Het maakt je vrolijk, verheldert de stemming en geeft je een lift.

Kalkolie - mengt goed:

alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bitter oranje - bitter oranje - bitter oranje bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen; vooral met benzoë abs., abs, Jasmijn sambac abs. puur, Koriander bio, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Nootmuskaat bio, Clary salie, mirre, Kruidnagelbloesem bio, Kruidnagelstengel, Neroli bio, Patchouli, Petit grain, Rozenblaadjes abs, Perzische roos, Bulgaarse rozenblaadjes biologisch, Spaanse rozemarijn, rozemarijn verbenon, Tonka Abs. in biologische Alk, tijm thymol biologisch, tijm linalool biologisch, vetiver biologisch, wierook en kaneelschors biologisch, kaneelbladeren biologisch

Kalkolie - Toepassingsnota:

Normaal gesproken zijn bijna alle citrusoliën lichtgevoelig op de huid, d.w.z. dat zich in het zonlicht bruine vlekken kunnen vormen. De gedistilleerde olie van de kalk heeft deze eigenschap niet, maar het ruikt wel iets anders.

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten