Marjoleinolie wild organisch

Etherische olie: Marjolein wild organisch - Marjoleinolie wild organisch

Extractie: Installatie

Botanische naam: Thymus mastichina

Synoniem: Spaanse wilde majorcan, mastiektijm

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Marjoleinolie - Generaal:

Wilde marjolein (Thymus mastichina) is een plantensoort uit het geslacht tijm (Thymus) in de labiate familie. Bij dit type ontbreekt thymol, waardoor de etherische olie zacht is voor de huid en toch krachtig werkt. Onze marjolein wilde olie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Marjoleinolie - bevestiging:

Ik zit vol met moed en kracht.

Marjoleinolie - fysiek effect:

Door zijn eigenschappen is wilde of Spaanse marjolein bijzonder geschikt voor vernevelaars in tijden van verkoudheid en voor het versterken van het immuunsysteem. Naast de huidverzorging is de etherische olie natuurlijk een ideaal middel om de binnenlucht te verbeteren.

Marjoleinolie - Mentale werking:

De etherische olie van de wilde Spaanse marjolein is vooral effectief tegen stress symptomen en stimulerend, verkwikkend in gevallen van mentale uitputting.

Marjoleinolie - praktische tip:

Als je een verkoudheid hebt, meng dan 1 druppel marjolein wild, cajeput en manuka olie met een beetje plantaardige basisolie en gebruik dit mengsel om jezelf een volledige lichaamsmassage te geven.

Marjoleinolie - mengt goed:

Engelwortel, biologische zoete basilicum (linalool), citroenbasilicum, bergamot, bonenkruid, organische eucalyptus globulus, organische eucalyptus radiata, organische dennen (zwarte den), Kümmel (Carvi) bio, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spike klauw bio, Citroenmelisse bio, Marjolein wild bio, Clary salie, Nootmuskaat bio, Oregano overspanning. Roosbloesem abs., Perzische roos, Bulgaarse roosbloesem biologisch, Spaanse rozemarijn, rozemarijn verbenon, tea tree oil biologisch, jeneverbes, citroengeel biologisch

Marjoleinolie - aanvraagnota:

Gebruik tijdens de zwangerschap alleen onder medisch toezicht.

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten