Mandarijnolie - groene bio

Etherische olie: Mandarijn groene bio - Mandarijn olie groene bio

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus reticulata

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,80
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Mandarijnolie - Generaal:

Tangerine groen (Citrus reticulata) staat voor zowel een citrusplant uit de rue familie als voor de vrucht van dezelfde. 1 liter groene biologische mandarijn etherische olie wordt verkregen door koude persing van ca. 3.000 onrijpe mandarijnenschillen (zonder pulp). Onze groene biologische mandarijnolie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Mandarijnolie - Bevestiging:

Ik ben vrolijk en vol initiatief. Ik laat me graag inspireren voor creatieve activiteiten.

Mandarijnolie - fysiek effect:

Essentiële mandarijnolie is waarschijnlijk een van de kinderoliën bij uitstek, samen met lavendelolie. Ze houden van de warme, zachte, zoete geur die hen gelukkig maakt. De olie wordt vaak speciaal voor kinderen gebruikt om hik en maagklachten te verlichten, maar ook om de spijsvertering te versterken en te stimuleren. Bij volwassenen dient de olie enerzijds ter preventie, maar ook voor de verzorging van de huid bij cellulitis en striae en voor de verzorging van de vette huid. Het versterkt het immuunsysteem en wordt in tijden van verkoudheid vaak verneveld in de ultrasound diffuser. Rode en groene mandarijnolie hebben dezelfde therapeutische werking, terwijl de rode olie een warme, zoete en fruitige geur heeft, de groene olie is veel wrang, pittiger en wordt meer gebruikt voor het aromatiseren van parfums, dranken en alcoholische dranken.

Mandarijnolie - Psychologisch effect:

Mandarijnolie maakt ons vrolijk en grappig, het kalmeert ons en geeft ons tedere zekerheid. Het is de olie bij uitstek voor de angsten, nervositeit en stress van kinderen, het behaagt niet alleen het hart van kinderen, maar helpt ook volwassenen om hun levenslust terug te krijgen als ze in een staat van emotionele nood verkeren, en het maakt ons rechtop. De mandarijn kalmeert de zenuwen en geeft ons volledige ontspanning en een zachte val in slaap. Tangerine groen werkt als een "turbo" op onze innerlijke drive, geeft meer activiteit en brengt ons in wat je zou kunnen noemen een vrolijke geest van optimisme.

Mandarijnolie - praktische tip:

Probeer het stressverminderende effect van mandarijn door 4-5 druppels aan het infuuswater toe te voegen en het in de sauna te gieten. In de infraroodcabine kunt u de olie in de ruimte brengen door middel van geurverstuivers.

Mandarijnolie - mengt goed:

alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, bergaptenfrei bio, grapefruit bio, limoen gedistilleerd bio, mandarijnrood bio, sinaasappel zoet bio, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, bloedsinaasappel bio, citroengeel bio, citroengroen; vooral met: Benzoë uit. Abs.., Elemi, gember biologisch, lavendel extra biologisch, lavendel edele extra biologisch, spitclaw biologisch, citroenmelisse biologisch, nootmuskaat biologisch, kruidnagel bloem biologisch, kruidnagelstengel, patchoeli, pepermunt biologisch, krulmunt, pepermunt biologisch, veldmunt biologisch, citroenmunt, rozemarijn spaans, rozemarijnverbenon, sandelhout nobel, Tolu balsem in bio-alk, Tonka Abs. in organische alcohol, vanille gel. in organische alcohol, wierook ind. biologische kaneelschors, biologische kaneelbladeren

Mandarijnolie - Gebruiksaanwijzing:

Mandarijnolie verhoogt de gevoeligheid van de huid voor UV-stralen, zodat er donkere vlekken kunnen ontstaan bij blootstelling aan de zon (fotosensibilisatie!). Dus wanneer u mandarijnolie gebruikt, vermijd dan zowel zonnebaden als solarium.

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten