Myrtle-olie bio - etherische olie

Etherische olie: Bio-mirteolie - Bio-mirteolie

Extractie: bladeren, bloemen

Botanische naam: Myrtus communis cineoliferum

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,20
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Myrtle-olie. - Generaal:

De mirte (Myrtus communis), ook wel bruids- en gewone mirte genoemd, is een wintergroene struik en de enige vertegenwoordiger van de mirtefamilie (Myrtaceae) die inheems is in het Middellandse Zeegebied. Al in de Middeleeuwen werden de huidverzorgende eigenschappen herkend en werden er zalven en crèmes van gemaakt. Onze etherische olie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Myrtle-olie - bevestiging:

Ik bezit de sereniteit van een Boeddha. Mijn aura is puur, ik voel de kosmische schoonheid van mijn ziel.

Myrtle-olie - fysiek effect:

De etherische olie van mirte ontbreekt bijna nooit in een koud mengsel. De olie, die enigszins doet denken aan eucalyptus, bevrijdt de adem. Ideaal voor de verbetering van de lucht is de mist voor het ruiken van de kamer in tijden van verkoudheid. Al in de Middeleeuwen werd een mirtekrans op de bruid gelegd, want het kruid staat voor zuiverheid en jeugdigheid. De huidverzorgende eigenschappen worden ook gebruikt voor de productie van crèmes en zalven.

Myrtle-olie - spiritueel effect:

Myrtle-olie heeft een sterk reinigende en verhelderende werking op geest en ziel. Zelfs met een geplande nieuwe start, met een sterke gehechtheid aan diepgewortelde tradities en houdingen, kan Myrtle helpen om nieuwe wegen in te slaan. De etherische oliën ondersteunen de meditatie en kunnen helpen om de aura te zuiveren en te reinigen.

Myrtle-olie - praktische tip:

Voor een gemakkelijkere ademhaling, meng met een beetje plantaardige basisolie en wrijf in de juiste gebieden op de borst en de rug.

Myrtle-olie - mengt goed:

Bergamot, Cajeput bio, Eucalyptus globulus bio, Eucalyptus radiata, Geranium bio, Rose geranium bio, Geranium (Bourbon geranium), Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spittoon clavender bio, Citroenmelisse bio, Neroli bio, Sinaasappel zoet bio, Bloedappel bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Rozenblaadjes abs, Roos perzisch, rozenblaadjes bulg. bio, rozemarijn spaans, rozemarijn verbenon, sandelhout nobel, tijm thymol bio, tijm linalool bio, Atlas ceder bio, virginia ceder, Zwitserse steenpijnolie - Alpen, citroengeel bio, citroengroen, cipres spaans, rozemarijnverbenon

Myrtle-olie - Aanvraagbriefje:

Concentreer je niet te hoog! Verdunnen met een plantaardige basisolie of lavendelolie aan de westzijde.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten