Chlorella organische Kapseln

Alpenstark Organische Chlorella tabletten

  • 200 stuks van 400 mg per stuk
  • 100% biologisch gecertificeerd
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Veganistisch
  • GGO-vrij

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten
(=€ 18,63 / 100 gr)

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Alpenstark Bio Chlorella Tablets - Microalgen uit de prehistorie

Chlorella is een blauwgroene zoetwater microalg. Chlorella-algen zijn kleine wezens die niet met het blote oog zichtbaar zijn. Het zijn microscopisch kleine, zeer complexe eencelligen. Ze hebben een soort vitaliteit die hun overleving al meer dan twee miljoen jaar verzekert - en daarbij hebben ze alle klimatologische, geologische en biologische omwentelingen getrotseerd.

Chlorella voorziet het lichaam van een uitzonderlijk hoog gehalte aan vitaminen en mineralen. Chlorella bevat ook de hoogste concentratie chlorofyl ooit gevonden.

Chlorella heeft een uitstekend vermogen om de eliminatie van giftige stoffen uit het lichaam mogelijk te maken. Bovendien verhoogt het de zuurstof- en voedingsstoffenvoorziening van de lichaamseigen cellen, activeert het de energiestofwisseling en vertraagt zo mogelijk het verouderingsproces.

Chlorella met zijn alkalische werking helpt ook om het zuur-base-evenwicht in evenwicht te brengen en verbetert de afscheiding van spijsverteringssappen.

Productie van Chlorella tabletten

Chlorella heeft een harde celwand van onverteerbare cellulose. Om de waardevolle vitale stoffen van de celkern voor ons lichaam beschikbaar te maken, moet deze celwand tijdens de productie voorzichtig worden opengebroken.

Dit gebeurt door verwerking in een speciale molen en droging. Alleen op deze manier kunt u profiteren van de waardevolle vitale stoffen die in de Alpenstark Bio Chlorella tabletten zitten.

Chlorofyl - pure kracht voor bloed en cellen

Chlorofyl is in zijn chemische structuur vergelijkbaar met het bloedpigment hemoglobine. Dit maakt de vorming van nieuwe, rode bloedcellen mogelijk en verhoogt het vermogen van het bloed om zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen te transporteren.

Daarnaast kunnen de gezondheidsbevorderende microalgen milieugifstoffen zoals sprays, schimmels, nicotine en emissies van de industrie en het verkeer waaraan we dagelijks worden blootgesteld, binden en via de darmen uitscheiden.

Chlorofyl ondersteunt het organisme dus op twee manieren: door het verbeteren van de toevoer van voedingsstoffen en het ontgiften van de cellen. Dit verbetert de functies en het regeneratievermogen van de cellen.

Chlorellatabletten hebben ook een positief effect op de darmwerking.

Bovendien heeft de zoetwateralga een antioxiderende werking en bindt hij vrije radicalen die de cellen beschadigen. Dit zorgt ook voor een uitgebreide bescherming van de cellen en een verhoogd welzijn.

Over het algemeen kan Chlorella mentale en fysieke energie naar een nieuw niveau brengen.

Alpenstark Bio Chlorella Tablets - Inname

Neem 3 maal daags 3 tabletten met vloeistof voor of bij de maaltijd.

Alpenstark Bio Chlorella Tablets leveren de onvergelijkbare actieve ingrediënten van een zoetwateralg, waarvan het hoge chlorofylgehalte zorgt voor een optimale bloedtoevoer en celontgifting. Chlorella brengt het zuur-base-evenwicht in evenwicht. Geniet van de kracht van de algen voor een lang en gezond leven.

Onze Alpenstark voedingssupplementen maken indruk door hun hoge biobeschikbaarheid en natuurlijke productie.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Buiten het bereik van kleine kinderen houden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn van groot belang.

Voedingswaarden

Per 100 g Per 9 tbl* (NRV)
Strijkijzer 61 mg 2,2 mg (16%)
Vitamine B12 13 µg 0,47 µg (19 %)
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten
MSM-capsules MSM-capsules
€ 14,80
Biologisch Baobab poeder 90 g Biologisch Baobab poeder 90 g

Normale prijs: € 9,90

Sonderpreis € 5,40

 Astaxanthinecapsules Astaxanthinecapsules

Normale prijs: € 29,90

Sonderpreis € 14,95