Vitamine K2

Alpenstark-vitamine K2-capsules

  • 50 stuks à 1,5g
  • Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
  • glutenvrij
  • lactosevrij
  • veganistisch
  • gistvrij
  • GGO-vrij
  • vrij van kunstmatige aroma's, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 12,80
Incl. BTW, excl. Verzendkosten
(=€ 17,07 / 100 gr)

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Alpenstark vitamine K2-capsules - voor botten en slagaders

K2 is een vetoplosbare vitamine die vaak menaquinon wordt genoemd. Vitamine K1 is nodig als basis voor de vorming. Vitamine K1 verandert in K2 door fermentatie, die bij gezonde mensen in de darmen plaatsvindt.

Vitamine K2 zou enkele gezondheidsbevorderende effecten hebben: het zou de bloedstolling en botvorming bevorderen. Tegelijkertijd moet het afzettingen op de bloedvaten voorkomen.

Plantaardige voeding, d.w.z. salade en verse groenten, is de grondstof voor de vorming van vitamine K2. Het wordt geproduceerd door de darmbacteriën uit de vitamine K1 in het bladgroen. Vitamine K2 speelt een belangrijke rol bij het verhogen van de bloedstolling, het binden van calcium in de botten, het mineraliseren van de tanden, het voorkomen van calciumafzettingen in de longen, nieren, milt en lever, het bevorderen van de celgroei en het voorkomen van geprogrammeerde celdood.

Vitamine K2 - een dubbelspeler

In één, of liever gezegd twee gebieden onderscheidt K2 zich in het bijzonder. Het regelt de manier waarop. Hoe het lichaam calcium opslaat.

Kortom, vitamine K2 heeft de eigenschap ervoor te zorgen dat calcium wordt opgeslagen in de botten, niet in de slagaders. Dit resulteert in twee positieve effecten op de gezondheid. Enerzijds zorgt K2 voor sterke, dichte botten en schone, elastische vaten

Dit komt omdat een tekort aan calcium in de botten leidt tot een vermindering van de botdichtheid. Gebroken botten die niet goed genezen zijn het resultaat.

Maar calcium heeft geen plaats in de slagaders: een teveel aan calcium leidt tot afzettingen in de vaatwanden met alle negatieve gevolgen van dien voor het hart- en vaatstelsel. Vernauwde slagaders leiden tot hoge bloeddruk en verhogen het risico op hartaandoeningen.

Vitamine K2 heeft daarom een unieke dubbele functie in het beschermen van de botten en slagaders.

Vooral als rauwe voeding niet een van je favoriete gerechten is, is het innemen van K2 goed voor je gezondheid. Ook menopauzale vrouwen ontwikkelen vaak problemen met afnemende botdichtheid. Vitamine K2 is ook een goede preventieve maatregel.

Alpenstark-vitamine K2-capsules - inname

Zuig dagelijks 1 tablet voor of na de maaltijd.

Alpenstark vitamine K2-capsules ondersteunen het lichaam bij het behoud van gezonde botten en gezonde vaatwanden. Zo blijf je fit tot op je oude dag.

Voedingswaarden:

Per 100 g (NRV) Per 1 tablet. * (NRW)
Vitamine K2 3533 µg 53 µg (70 %)
* aanbevolen dagelijkse inname / NRV: percentage van de voedingsstofreferentiewaarden
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten