Bittere druppel - Levensduur a.u.b. - 50ml

Bittere Druppels Biologische Kwaliteit - Bitter Leven 50ml

  • Veganistisch
  • lactosevrij
  • BIO gecertificeerd
  • Perfect voor na het eten
  • volgens een beproefd en beproefd recept

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Bittere daling in biologische kwaliteit

Wij van de Tiroler Kräuterhof hebben een heel bijzonder, genezend bitter mengsel voor u. Het originele recept gaat terug op Bertram von Heidelberg, die in de 19e eeuw het Heidelberg 7-kruidenmengsel creëerde.

Wij bieden u unieke bitterdruppels in biologische kwaliteit!

Acht bittere biologische kruiden zijn de ingrediënten voor onze zuiverende druppels: alsem, duizendblad, jeneverbes, venkel, anijs, karwij, lavendel en bibernel - van deze kruiden wordt gezegd dat ze mucolytisch zijn en heilzaam voor lichaam en ziel.

Want met de inname van de bio Bitter Drops worden de spijsverterings- en ontgiftingsorganen, d.w.z. maag, darm, alvleesklier, lever en gal, gestimuleerd. De etherische oliën in de kruiden hebben ook een positief effect op de ademhalingsorganen.

Elk van deze acht kruiden heeft gezondheidsbevorderende effecten - maar het is hun interactie die Bitter Life Organic Bitter Drops zo effectief maakt voor de gezondheid van het lichaam. De kruidenmix

  • activeert de spijsverteringssappen
  • ondersteunt de stofwisseling
  • ondersteunt maag, darm, alvleesklier, lever en gal
  • hulp bij de spijsvertering
  • ontgift

Acht bittere medicinale planten zijn de ingrediënten van onze Bitter Life Organic Bitter Drops: alsem, duizendblad, jeneverbes, venkel, anijs, karwij, lavendel en bibernelle leveren mucolytische, spijsverterings- en bloedzuiverende bittere druppels op. Hun actieve bestanddelen worden opgelost in een alcoholisch extract (55% alcoholgehalte) en tegelijkertijd geconserveerd. Bittere stofdruppels zijn daarom gemakkelijk in te nemen en verrijken het gebruikelijke dieet met zeldzame werkzame stoffen.

De 8 geneeskrachtige planten met bittere stoffen

Bittere druppel ingrediënt - alsem

Alsem is een sterk bitter smakende, lokale kruid en een belangrijk ingrediënt in de Tiroolse kruidenboerderij Bitterstoff Tropfen. Het is een bekend medicinaal kruid dat in Europa al lang in de kruidengeneeskunde wordt gebruikt. De bittere stoffen van het alsemkruid zijn krampstillend en ondersteunen de maag en de darmen in hun functie. Alsem stimuleert de spijsverteringssappen en ondersteunt tegelijkertijd de ontgiftingsfuncties in de lever en de maag. Op deze manier blijft het bloed in het lichaam in goede conditie.

Bittere druppel ingrediënt - duizendblad

Duizendblad is ook te vinden in oude apotheekboeken en de verslagen van de genezers in de kloosters. De kruidig ruikende, witbloeiende geneeskrachtige plant heeft een helende werking dankzij de bittere stoffen en de etherische oliën. De werking is bloedzuiverend, krampstillend en vaatversterkend. Het ondersteunt ook de bloedsomloop, stimuleert de stofwisseling en de eliminatie van toxines en helpt de lever bij de ontgiftingsprocessen. Het wordt ook beschouwd als een vrouwelijk onkruid dat goed is voor het bekkengebied.

Bittere druppel ingrediënt - jeneverbes

De jeneverbes is zowel bekend van de traditionele kruidengeneeskunde als van de receptenboeken van de alpengebieden. De bittere stoffen en essentiële oliën geven het een aardse, kruidige, zeer aromatische smaak en het werd vaak gebruikt in wilde recepten. Als ze gekookt zijn, maken ze een gerecht makkelijker te verteren.

In de Tiroler Kräuterhof Bitterstoffe Tropfen ondersteunen ze de uitscheiding van urinezuurstoffen via de urine. Jeneverbessen ondersteunen vooral de maag, darmen en klieren en reinigen het bloed. Zij worden beschouwd als een versterking van de algemene grondwet.

Bittere druppel ingrediënt - anijs

Anijs heeft ook zijn plaats in zowel de keuken als in het medicijnkastje. In de bittere druppels hebben de slijmoplossende eigenschappen van de etherische oliën een ontlastend effect op de luchtwegen. Tegelijkertijd heeft anijs een sterk kalmerend en krampstillend effect op kolieken. Anijs stimuleert alle lichaamsfuncties, activeert het werk van het hart, verdiept de ademhaling en versterkt het immuunsysteem.

Bittere druppel ingrediënt - venkel

Venkel heeft ook een kenmerkende, intense geur. De etherische oliën zijn ook een balsem voor de luchtwegen. Maar venkel kalmeert ook de spijsverteringsorganen bij krampen, kolieken of winderigheid. Dit komt omdat venkel zowel de slijmvliezen van de bronchiën als die van de maag en de darmen stimuleert. Venkel heeft ook een verwarmend effect en heeft dus ook een ontspannend effect op de vrouwelijke organen en bevordert de bloedcirculatie.

Bittere drop ingrediënt - karwij

Aromatische komijn wordt ook al lang gewaardeerd als een specerij die de spijsvertering bevordert. De etherische oliën en bittere stoffen stimuleren de spijsvertering, hebben een verwarmend, kalmerend en krampstillend effect. Karwij is een betrouwbaar natuurlijk maagmiddel dat de maag en klieren stimuleert, maar de darmflora kalmeert. Dit maakt het een waardevol ingrediënt in onze bitterdruppels.

Bittere druppels ingrediënt - Bibernelle

De bittere wortel van Bibernelle is een veelzijdige medicinale plant die ook al lange tijd in de kruidengeneeskunde wordt gebruikt. De bittere stoffen helpen bij het slijm, ondersteunen de darmen, reinigen het bloed en hebben een diuretisch en diaphoretisch effect.

Bittere druppel ingrediënt - Lavendel

Lavendelolie wordt beschouwd als de universele genezende olie. De frisse lavendelgeur heeft een vernieuwende, harmoniserende en kalmerende werking op de heelheid van de mens, d.w.z. op zijn lichaam, geest en ziel. Het heeft een ontspannend, kalmerend en pijnstillend effect. De kalmerende werkstoffen verspreiden zich over het hele lichaam. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om bij spijsverteringsproblemen en pijnlijke winderigheid het maag-darmkanaal te bereiken. De etherische oliën stimuleren de productie van gal, waardoor voedsel dat moeilijk te verteren is in de maag makkelijker te verteren is.

Elk van deze acht geneeskrachtige kruiden heeft een gezondheidsbevorderende werking - maar het is hun interactie die onze Tiroolse Kräuterhof Bitterstoffe Drops zo effectief maakt voor de gezondheid van het lichaam. Want bittere druppels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering en ontgifting van het organisme: Detox met de genezende kracht van de plantenwereld.

Doseringsadvies: dagelijks 2 - 3 keer 15 - 20 druppels op de tong. Idealiter na een maaltijd. De druppels kunnen ook in water worden opgelost.

Ingrediënten:

Biologische alcohol 55%, biologische beverselwortels, biologische karwij, biologische venkel, biologische jeneverbessen, biologische alsem, biologische anijs, biologische lavendel, biologisch duizendblad kruid

Onze Bitter Life Bitter Drops zijn de enige biologische kwaliteitsbitterdruppels op de markt! Zuiveren wanneer dan in organisch ;-)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten