Nardolie (Jatamansi) bio - etherische olie

Etherische olie: Nard (Jatamansi) biologisch - Nard olie (Jatamansi) biologisch

Extractie: wortels

Botanische naam: Nardostachys jatamansi

Synoniem: Indiase Nard

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,90
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Nardolie. - Generaal:

De Indiase Nard (Nardostachys jatamansi of Valeriana jatamansi) (Grieks: nárdos, altpers.: nárda, van sanskr. nálada = de geurige) is een plantensoort uit het geslacht van de valeriaan. Het is een nuttige en geneeskrachtige plant uit de Himalaya, die sinds de oudheid naar het Middellandse Zeegebied wordt geëxporteerd en gebruikt wordt voor de bereiding van kostbare oliën en zalven. Onze etherische olie is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt. We tellen ook kardinale olie onder de bijbeloliën. Door het vroeger ongecontroleerd verzamelen is de nard nu een van de soorten die met uitsterven worden bedreigd. Zorgvuldige en zuinige omgang met dit kostbare object lijkt daarom dringend aan te bevelen.

Kardinaalolie - bevestiging:

Ik ben stevig verbonden met de aarde en mijn bewustzijn staat open voor de kosmische uitgestrektheid.

Nardolie - fysiek effect:

Nardolie werd in de Bijbel al genoemd als een van de meest verfijnde oliën en de oude Egyptenaren kenden het ook als een zalfolie. Net als de verwante valeriaan kan de olie het hart ontspannen en kalmeren. Het wordt met succes gebruikt voor bijvoorbeeld spierkrampen en ter ondersteuning van de genezing van wonden. Voor de littekenverzorging kunt u Narde met Immortelle en Lavendel mengen, direct onverdund aanbrengen en zachtjes inmasseren.

Nardolie - Mentale werking:

Nardenolie wordt waarschijnlijk vooral gewaardeerd om zijn psychologische/spirituele effectiviteit. Het neemt angsten en mentale angst weg en geeft aan de andere kant moed en zelfvertrouwen. Het ondersteunt de meditatie en geneest psychologische verwondingen.

Nardenolie - praktische tip:

Voor de regeneratie en verzorging van de huid, meng 2-3 druppels van elk van de volgende oliën: kardinaals-, wierook- en rozengeraniumolie met een beetje jojoba-olie en gebruik dit als basis voor pads of kompressen.

Nardenolie - mengt goed:

ideaal te combineren met alle "edele" aromatische oliën: Elemi, Lavendel extra biologisch, Lavendel kostbare extra biologisch, Spittoon Lavendel biologisch, Immortelle biologisch, Immortelle bracteiferum, Jasmijn sambac abs. puur, mirre, Neroli biologisch, Palmarosa biologisch, Rozenblaadjes abs., Perzische roos, Rozenblaadjes bulg. biologisch, Geranium biologisch, Rozengeranium biologisch, Geranium (Bourbon geranium), Rozenhout, Sandelhout kostbaar, Frankincense ind. Hysop decumbens (cineol)

Nardenöl - Aanvraagbrief:

geen gevarenwaarschuwingen

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten