Natuurlijke cosmetica

1 artikel(en)

per pagina

  • Startpakket - Kennismakingspakket

    Dit introductiepakket bevat een verscheidenheid aan hoogwaardige producten om kennis te maken - 1 boek "De helende energie van etherische oliën" met de 100 belangrijkste oliën - Tips & Advies - 1 boek "Alles helder met huid en haar" Kritische gids over het onderwerp natuurlijke cosmetica & bescherming van hulpbronnen met de juiste zorg. - 3 shampoos (bergkruiden, hooibloemen, Allergieshampoo kamille) - 1 gezichtscrème bio- 1 lotion bio- 1 natuurlijke zeep bio- 1 zuivere olijfoliezeep bio- 1 massageolie kalkbloesem bio- 1 zoutschilfer bio- 1 x essentiële lavendel fijn bio- 1 x essentiële olie - surprise - 1 x essentiële olie - surprise - 1 x geurmengsel - Pure Joy met wierook - 1 x geurmengsel - Mijn Verse Chi - 1 x kamerspray - Mijn Verse Chi - gratis Brochures & reclamemateriaal - persoonlijke visitekaartjes Met uw inschrijving in het partnerprogramma ontvangt u dit pakket ter waarde van Euro 240,- voor een gereduceerde Euro 180,--
    € 240,00
    Incl. BTW, excl. Verzendkosten

1 artikel(en)

per pagina

Biologische natuurlijke cosmetica van de Tiroler Kräuterhof - De nr.1 natuurlijke cosmetica uit de Alpen

Goede en bewezen producten worden vaak in de buurt gevonden. Het groeit bijvoorbeeld direct voor onze deur in ons mooie vaderland Tirol. De ingrediënten voor onze natuurlijke cosmetica worden vers verzameld of zijn afkomstig van gecontroleerde en biologische teelt. Voor onze natuurlijke cosmetica gebruiken we alleen natuurlijke ingrediënten en vers bronwater uit de bergen. De productie wordt uitgevoerd in zorgvuldig handwerk "eerlijk", "echt" en "natuurlijk".

- eerlijk: eerlijke volledige verklaring in begrijpelijke Duitse en internationale INCI-verklaring

- echt: echte lokale en regionale productie

- natuurlijk: hoogst mogelijke natuurlijkheid met optimale zorg of productvoordeel

Onze natuurlijke cosmetica voldoen aan de hoogste biologische normen en dragen het keurmerk van de Austria Bio Garantie, dit keurmerk is strenger dan BDIH of Natrue 1 en 2, waardoor onze producten van unieke kwaliteit behoren tot de hoogste en meest consistente in hun soort wereldwijd. We hebben kosten noch moeite gespaard om dit doel te bereiken en hebben zwaar geïnvesteerd in productontwikkeling. Het resultaat is indrukwekkend, want natuurlijke cosmetica overtreft alle belangrijke normen en zorg op een natuurlijke manier. Hoe meer je de ingrediënten controleert en vergelijkt met klassieke natuurlijke cosmetica, hoe duidelijker het wordt dat we de nummer 1 zijn in deze klasse. Daarom bevelen niet alleen deskundigen zoals artsen, apothekers en natuurlijke kappers onze natuurlijke cosmetische producten aan, maar ook mensen met allergieën of huidproblemen en allen die de voorkeur geven aan natuurlijke lichaamsverzorging zijn blij en enthousiast over onze producten. Bovengenoemde kenmerken hebben ook betrekking op transparantie. Daarom geven we de ingrediënten in detail en begrijpelijkerwijs in het Duits op de verpakking aan.

Tiroler Kräuterhof Naturkosmetik kaufen - natuurlijke cosmetica met natuurlijke ingrediënten

Onze Tiroler Kruidenboerderij Natuurlijke Cosmetica is bedoeld voor klanten die vertrouwen op natuurlijke ingrediënten en die bewust en zorgvuldig met het milieu bezig zijn. De natuurlijke cosmetica zijn niet alleen veelzijdig en overtuigend door natuurlijke recepten, ze doen het ook volledig zonder kunstmatige of chemische toevoegingen en ingrediënten. Onze natuurlijke cosmetica zijn vrij van:

- Glycerol en glycerine

- chemische emulgatoren

- siliconen, PEG, betaïne en paraffines

- chemische kleurstoffen, geuren en conserveringsmiddelen

U wilt in harmonie met de natuur leven en daarom wilt u echte natuurlijke cosmetica online kopen? Dan wordt u perfect geadviseerd met biologische natuurlijke cosmetica van de Tiroler Kräuterhof.

Natuurlijke verzorging is jouw ding? Onze biologische natuurlijke cosmetica zorgen voor een betrouwbare verzorging en zijn uniek op de markt!

Uw huid wordt strakker of is droog? Bent u op zoek naar een natuurlijke verzorgende en ontspannende badtoevoeging? Wil je zelf crèmes en zalven maken? Zweer je bij aloë vera of abrikozenpitolie in zaken van zorg en gezondheid? U wilt natuurlijke cosmetica kopen die zonder industrie of chemicaliën worden geproduceerd? De Tiroler Kräuterhof biedt u een uitgebreid assortiment. De natuurlijke cosmetica verzorgen en werken betrouwbaar en zijn een voordeel voor uw huid. De natuurlijke ingrediënten ontspannen de huid en zijn niet irriterend. De producten voorzien de huid van waardevolle voedingsstoffen en geven haar een nieuw huidgevoel. Merk op dat vooral bij de omschakeling van klassieke verzorgingsproducten naar onze natuurlijke cosmetica de laatste restanten van de lever pas na 2 jaar worden uitgescheiden, dus uw omschakeling moet op lange termijn en duurzaam zijn. Vooral bij hardnekkige allergieën vereist een omschakeling ook enig uithoudingsvermogen. Ons assortiment natuurlijke cosmetica is gevarieerd en divers en biedt bijvoorbeeld shampoo, gezichtscrème of badadditieven aan.

- De biologische shampoo bergkruiden, geschikt voor normaal en dun haar, bevordert de haargroei en voedt en revitaliseert de hoofdhuid.

- De badolie lavendel, ontspant en kalmeert en kan na het bad zachtjes worden ingemasseerd.

- De biologische gezichtscrème voorziet de huid van waardevolle voedingsstoffen en vitaminen, reguleert de vochtbalans van de huid en is vrij van glycerine.

De crème ontspant, heeft een ontstekingsremmende werking en is ook geschikt voor de gevoelige huid. Wij zijn ervan overtuigd: Ons assortiment biologische natuurlijke cosmetica is uitgebreid en biedt voor iedereen het juiste product voor huidverzorging, haarverzorging of baden. Als u online natuurlijke cosmetica wilt kopen, neem dan een kijkje in de winkel. Wij adviseren u ook graag als u vragen heeft over een product.