Cremen

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Natuurlijke cosmetische crème: zelfs uw crème kan natuurlijk zijn!

De productie van natuurlijke cosmetica is helemaal niet eenvoudig: naast geavanceerde productiemethoden zijn voor de productie van bijvoorbeeld natuurlijke crème speciale ingrediënten nodig. Deze ingrediënten komen nergens vandaan, maar komen uit een biologisch gecontroleerde teelt of uit een wilde verzameling direct uit de Tiroolse bergen. Waar gletsjerstromen nog steeds hun loop hebben, is de natuur nog steeds in orde. In Tirol hechten wij evenveel belang aan het vermijden van pesticiden als aan de productie van onze natuurlijke cosmetische crème in beproefd handwerk. Onze productie volgt drie eenvoudige principes: Eerlijkheid, authenticiteit en natuurlijkheid. Het resultaat is natuurlijke cosmetica zoals natuurlijke crème, op het hoogste niveau. U zult het verschil voelen en waarschijnlijk nooit meer de producten van uw plaatselijke drogist willen gebruiken.

Natuurlijke crème met zegel: bekroond met de Austria Bio Garantie

Als u zich afvraagt of we onze natuurlijke cosmetica echt volgens de hoogste normen produceren, kunnen we u ons woord geven. Al onze producten, of het nu gaat om natuurcrème, shampoo of andere natuurlijke cosmetische producten, zijn gecertificeerd met het Austria Bio Garantie Seal, het strengste keurmerk voor natuurlijke cosmetica in de EU. De naleving van de strenge productienormen en de hoge eisen die aan de gebruikte middelen worden gesteld, worden regelmatig gecontroleerd. Onze natuurlijke crème is populair in vele schoonheidssalons, omdat het een merkbaar verschil biedt met industrieel geproduceerde crèmes. Je moet het proberen, je kunt het verschil voelen. Natuurlijk vindt u alle ingrediënten op uw natuurlijke crème - zonder mitsen en maren. Heeft u nog vragen over ingrediënten, ons bedrijf, uw natuurlijke cosmetische crème of andere producten? Wij staan u graag met raad en daad bij.

Natuurlijke crème van de Tiroler Kräuterhof: geen industriële ingrediënten

Hoewel veel ingrediënten van industrieel vervaardigde crèmes en verzorgingsproducten de verwerking vereenvoudigen, zijn ze vaak de oorzaak van huidirritatie of kunnen ze zelfs het tegenovergestelde effect hebben als ze overmatig worden gebruikt. Daarom gebruiken we deze ingrediënten niet bij de productie van uw natuurlijke crème en maken we gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons biedt. Dit is zeker duurder dan industriële productie, maar u zult het verschil snel merken en waarderen. Al onze producten, van natuurlijke crème tot shampoo, zijn dus vrij van:

- chemische geurstoffen, emulgatoren, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

- Glycerol en glycerine

- Siliconen, PEG, betaïne en parafijnen

- Natrium laureth sulfaten en natrium

Natuurlijke crème is ook de eerste keuze voor allergieën en intoleranties. Door de milde formule van onze natuurlijke cosmetische crème is de huidverdraagzaamheid ook uitstekend. U zult snel merken dat de plantaardige ingrediënten niet inferieur zijn aan de chemische. Zo gebruiken we bijvoorbeeld mallows en goudsbloemen in veel producten. Dit maakt uw huid soepel en voedt en verfrist uw huid in een mum van tijd. Calendula wordt al eeuwenlang gebruikt als geneeskrachtige plant en verlicht tal van kwalen - zowel op de huid als in het lichaam. Ons productassortiment omvat talrijke verschillende natuurlijke crèmes, die ofwel bestemd zijn voor specifieke gebieden van uw lichaam, ofwel kunnen worden gebruikt als allrounders voor de dagelijkse verzorging. Een voorbeeld hiervan is onze lotion fresh & light bio in een praktische 100ml dispenser. Deze lotion is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en kan door u gebruikt worden als dagverzorging. Het wordt snel geabsorbeerd en overtuigt met een aangename geur. Daarnaast zijn er nog vele andere natuurlijke crèmes voor u beschikbaar - neem de tijd om rond te kijken!