Massageoliën - Vette oliën

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bad- en massageolie van de Tiroler Kräuterhof - met natuurlijke ingrediënten uit de Tiroolse bergen

Zelfs in de oudheid was het gebruikelijk om olie aan het badwater toe te voegen, die niet alleen de huid reinigde, maar ook soepel maakte en een betoverende geur gaf. Dit is tot vandaag niet veranderd. Vooral op stormachtige herfst- en koude winterdagen is er nauwelijks iets aangenamer dan een ontspannend bad met een geurige olie als toevoeging. Dit flatteert niet alleen het lichaam maar ook de ziel. En na een bad zachtjes gemasseerd worden met een hoogwaardige olie - dat is de kers op de taart! Bad- en massageoliën zijn niet alleen populair vanwege hun verkwikkende of kalmerende werking. Velen waarderen ze ook omdat ze de huid strakker maken, soepel maken en vroegtijdige huidveroudering tegengaan.

Tiroler Kräuterhof Koop bad- en massageoliën - weldadige oliën met natuurlijke ingrediënten

De bad- en massageoliën van de Tiroler Kräuterhof spreken klanten aan die zich inzetten voor duurzaamheid, voor wie milieubescherming geen vreemd begrip is en die daarom verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten willen. Onze oliën zijn volledig vrij van chemische of kunstmatige toevoegingen. U wilt alleen water en andere natuurlijke stoffen op uw huid laten komen? Dan is de Tiroler Kräuterhof met zijn natuurlijke massage- en badoliën de juiste plek voor u!

Hou je van baden en massages? En wenst u natuurlijke verzorgingsproducten? Kijk dan eens rond tussen de massage- en badoliën van de Tiroler Kräuterhof!

Je houdt van massages, maar je wilt geen kunstmatige toevoegingen op je huid laten komen? U houdt van een bad met een geurige olie als toevoeging die vrij is van chemicaliën? De Tiroler Kräuterhof biedt u een grote keuze aan natuurlijke oliën. Ze zijn niet alleen heilzaam voor de huid, maar verzorgen haar ook betrouwbaar zonder haar te irriteren. En dit alles met uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Ons assortiment is divers en biedt een grote keuze aan massage- en badoliën.

- Lavendelbadolie kan aan het bad worden toegevoegd of na het bad worden gemasseerd. Deze olie is zeer geschikt als u verkouden bent. Het verwarmt, bevordert de bloedcirculatie, heeft een desinfecterende en slijmoplossende werking en maakt de luchtwegen vrij.

- De abrikozenpitolie - of abrikozenpitolie, zoals ze hier in het mooie Oostenrijk zeggen - is zeer licht en wordt goed verdragen en is daarom ook zeer geschikt voor de verzorging van de tere babyhuid. Het spant de huid aan, stimuleert de stofwisseling, bevordert de celvernieuwing en reguleert het vochtgehalte.

- Hazelnootolie is zeer voedzaam, trekt de huid aan op elke leeftijd en heeft een sterke, nootachtige geur. Het dringt snel door in de huid, trekt deze aan en bevordert de bloedsomloop. Deze olie kan ook worden gebruikt als bestanddeel van zonneschermen, aangezien deze een zonbeschermingsfactor van ongeveer 3 tot 4 heeft.

Wij zijn ervan overtuigd: Ons assortiment geurende bad- en massageoliën is gevarieerd en veelzijdig en biedt voor iedereen de juiste olie, of het nu voor de huidverzorging is of gewoon om van te genieten. Neem een kijkje in onze online shop, ook voor u is er het juiste! Als u vragen heeft over een van onze producten, adviseren wij u natuurlijk graag.