Oregano Öl

Etherische olie: Oregano overspanning. - Koop Oregano Olie

Extractie: Installatie

Botanische naam: Corydothymus capitatus

Synoniem: Dorst, Dost, True Dost, Common Dost, Welzijn, Wild Marjoram

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Oregano - Generaal:

Oregano (Origanum vulgare) is een plantensoort uit de labiatenfamilie (Lamiaceae), nauw verwant aan de echte marjolein. Het wordt gebruikt als specerij en als medicinale plant. Velen zullen oregano alleen kennen als pizzakruid samen met bijvoorbeeld rozemarijn en tijm, maar de etherische olie kan nog veel meer doen. De planten voor onze essentiële oregano-olie komen uit een wilde collectie.

Oregano - Bevestiging:

Mijn lichaam is goed voorzien van bloed, ik voel de hitte van het zuiden in mij.

Oregano - fysiek effect:

Essentiële oregano-olie stimuleert de eetlust, versterkt de maag, versterkt het immuunsysteem en regenereert de cellen. Vanwege de antimycotische werking wordt oregano olie vaak gebruikt als ondersteuning tegen alle schimmelinfecties. (bijv. ook in de tuin als ondersteuning voor de planten)

Oregano - Mentale werking:

Essentiële oregano olie wordt gebruikt tijdens het herstel en in staten van mentale uitputting heeft het over het algemeen een psychologisch versterkend en stimulerend effect. Het mobiliseert onze energiereserves als we echt uitgeput zijn en geeft ons nieuwe energie. Oregano olie brengt helderheid in onze gedachten en helpt ons om een beetje verder te kijken dan het einde van onze neus en de dingen te zien vanuit een "vogelperspectief" om een beter overzicht te krijgen.

Oregano - praktische tip:

Een heerlijk ontspannend bad brengt rust voor geest en ziel. Emulgeer 2 druppels oreganoolie, lavendelolie, monarcholie en bergpijnolie in een beetje honing en voeg het mengsel toe aan het warme badwater.

Oregano... mengt zich goed:

Basilicum zoet (Linalool) biologisch, Citroen basilicum, Bergamot, Grapefruit, Bergpijnboom biologisch - Zuid-Tirol, Lavandin zoet biologisch, Lavendel extra biologisch, Lavendel edele extra biologisch, Spitklavendel biologisch, Citroengras biologisch Lime gedistilleerd bio, Marjolein wild bio, Mandarijn rood bio, Mandarijn groen bio, Oranje zoet bio, bloedsinaasappel bio, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, rozemarijn spaans, rozemarijn verbenon, tijm thymol bio, tijm linalool bio, Siberische spar, balsem spar bio, sparren kegel olie, zilver spar bio, Atlas ceder bio, Virginia ceder, Zwitserse steenpijnboom olie - Alpen

Oregano - Gebruiksaanwijzing:

Gelieve zuinig te zijn met het gebruik, want de etherische olie kan een aantal ongewenste bijwerkingen hebben. Niet geschikt voor baby's en peuters en zwangere vrouwen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten