Peperolie zwart organisch - etherische olie

Etherische olie: Peper zwart organisch - Peperolie zwart organisch

Extractie: fruit

Botanische naam: Piper nigrum

Synoniem: echte peper, zwarte peper, peper

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 17,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Peperolie - Generaal:

De echte peper, paprikastruik, zwarte peper of korte peper (Piper nigrum) is een plantensoort uit de paprikafamilie (Piperaceae). De vruchten zorgen voor een pittig smakend kruid door de alkaloïde piperine die erin zit. Een liter etherische peperolie wordt geëxtraheerd uit ongeveer 500 kg zaden. Onze biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Peperolie bevestiging:

Ik voel me warm, sterk en krachtig.

Peperolie - fysiek effect:

Geheel tegen alle verwachtingen in is de etherische peperolie mild, omdat de slijpppijp tijdens de distillatie niet in de etherische olie verandert. Het monoterpeengehalte is hier 70-80%, wat betekent dat we te maken hebben met een olie die goed door de huid wordt verdragen en een holistisch stimulerend effect heeft. De belangrijkste eigenschappen zijn verkwikkend, verwarmend en huidstofwisseling stimulerend. Het kan daarom worden gebruikt als een goede ondersteuning in de huidverzorging, met name voor de vette huid, spierspanning, verlies van libido en gebrek aan drive. De zwarte peperolie is een afrodisiacum en staat ook bekend om zijn sensuele erotische werking.

Peperolie - Mentale werking:

Essentiële zwarte peperolie heeft niet alleen een fysiek opwarmend effect, maar weet ook de interne en externe kou te bestrijden. Het grondeert, verheldert de stemming, bouwt zich op en verkwikt. In geval van overbelasting geeft het ons het nodige zelfvertrouwen, geeft het ons moed en helpt het ons uit het verdriet.

Peperolie - praktische tip:

Een druppel rozenolie, een druppel jasmijnolie en een druppel zwarte peperolie die ter hoogte van het stuitbeen in de rug worden gemasseerd, kunnen het libido een nieuwe impuls geven.

Peperolie - mengt goed:

alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Grapefruit biologisch, Linde gedistilleerd bio, mandarijn groen bio, mandarijn rood bio, sinaasappel zoet bio, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, bloedsinaasappel bio, citroengeel bio, citroengroen; en met engelenzaden, engelwortel, organisch zoet basilicum (linalool), citroenbasilicum, bergamot, organische eucalyptus globulus, eucalyptus radiata, specerijrzKruidnagel bloem biologisch, kruidnagelstengel, biologische gember, kardemom, wortelzaad, biologische koriander, Kümmel (Carvi) bio, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spike clavender bio, Lemongrass bio, Linde, Marjolein wild bio, mirte bio, mirte (citroenmirte), kruidnagel bio, kruidnagelstengel, rozenblaadjes abs., Perzische roos, Bulgaarse rozenblaadjes bio, Spaanse rozemarijn, rozemarijn verbenon, Tonka Abs. in bio-alk, tijm thymol bio, tijm linalool bio, vanille gel. in bio-alk. biologische kaneelschors, biologische kaneelbladeren

Peperolie - Toepassingsnota:

In de fysiologische dosering zijn geen bijwerkingen bekend.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten