Rozenhoutolie

Etherische olie: Rozenhout - Rozenhoutolie kopen

Extractie: Hout

Botanische naam: Aniba roseodora

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 34,80
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Rozenhoutolie - Generaal:

Rozenhoutolie wordt gewonnen uit een plant van de laurierfamilie, die vooral in Brazilië voorkomt en niets te maken heeft met de onderstam of het hout van een roos.

Rozenhoutolie - bevestiging:

Ik voel me goed en evenwichtig, niets stoort me.

Rozenhoutolie - fysiek effect:

Rozenhoutolie heeft een hoog gehalte aan monoterpenol, waardoor het een zeer huidvriendelijke, delicaat geparfumeerde maar toch stimulerende etherische olie is. De eigenschappen suggereren het gebruik ervan in diffusors vooral voor het ruiken van de ruimte in tijden van verkoudheid, maar ook voor huidverzorging en helende ondersteuning.

Rozenhoutolie - spiritueel effect:

Rozenhoutolie heeft een balancerend, harmoniserend, rechttrekkend en ontspannend effect. Samen met andere oliën helpt het bij mentale/spirituele depressie of vermoeidheid, het brengt ons weer moed en hoop in tijden van mentale depressie.

Rozenhoutolie - praktische tip:

Voor een rustgevend, ontspannend bad mengt u 2 druppels rozenhout, cederhout, lavendel en palmarosa olie met een beetje crème en lost u deze op in het badwater.

Rozenhoutolie - mengt goed:

bijna alle bloemen-, en houtoliën en alle citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten