Salieolie biologisch

Etherische olie: biologische salie - biologische salieolie

Extractie: Installatie

Botanische naam: Salvia officinalis

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Salieolie biologisch kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,40
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Salieolie - Generaal:

Salie (Salvia) is een plantengeslacht uit de labiatenfamilie (Lamiaceae). De naam (Latijnse salvare 'to heal') verwijst ook naar de keuken of de geneeskrachtige salie (Salvia officinalis), die belangrijk is voor de keuken en de geneeskunde. De oude Romeinen noemden de salie ook wel "herba sacra", oftewel heilig kruid. Onze biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Salieolie - bevestiging:

Ik ben in staat om mijn gevoelens en behoeften op de juiste manier uit te drukken. Ik kan ook mijn creativiteit uiten.

Salieolie - fysiek effect:

Sinds mensenheugenis is de luchtzuiverende werking van salie bekend, hetzij als wierook, hetzij als etherische olie. Dankzij haar eigenschappen is essentiële salieolie echter ook een ideaal hulpmiddel voor het zuiveren van de lucht in de geurvernevelaar tijdens koude periodes. Vanwege het hoge gehalte aan monoterpeen-nootjes wordt salie echter niet inwendig ingenomen, maar alleen uitwendig of in de geurvernevelaar in kleine doses gebruikt. Salieolie heeft een rechttrekkend, verfrissend en verkwikkend effect en wordt ook gebruikt in gorgeloplossingen voor mondverzorging.

Salieolie - Geestelijk effect:

Salie ondersteunt het zenuwstelsel en versterkt onze mentale vermogens, wat vooral nuttig is tijdens examens. Energetici gebruiken vaak salieolie om het keelchakra te stimuleren of te openen, wat ons helpt om zelfverzekerder te lijken en dit dienovereenkomstig uit te drukken.

Salieolie - praktische tip:

Als u heldere gedachten en de juiste concentratie nodig heeft voordat u belangrijke beslissingen neemt, kunt u 3 druppels essentiële salie en citroenolie in de ultrasone verstuiver verstuiven.

Salieolie - mengt goed:

min of meer alle bloemenoliën, keukenkruidenoliën, alle citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen en alle houtoliën. Gaat ook goed samen met oliën uit harsen zoals elemi of wierook

Salieolie - Toepassingsnota:

Niet inwendig gebruiken, niet voor epileptici, zuigelingen of zwangere vrouwen. Giftig in hoge dosering!

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten