Sandelhoutolie kostbaar - echte sandelhoutolie

Etherische olie: Sandelhout kostbaar - Sandelhoutolie kostbaar kopen

Extractie: Hout

Botanische naam: Santalum album

Synoniem: Santelholz, Santalwood

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 30,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Sandelhoutolie - Generaal:

Sandelhout is eigenlijk een handelsnaam voor verschillende houtsoorten die afkomstig zijn van bomen van het geslacht Santalum. De sandelhoutboom (Santalum album) is een plantensoort binnen de sandelhout familie (Santalaceae). De belangrijkste gebeurtenissen strekken zich uit over de tropische gebieden in India, Australië en Indonesië. Vanaf de leeftijd van 15 jaar vormt de sandelhoutboom ongeveer een kilo kernhout per jaar, dat wordt gebruikt voor de productie van parfum en als wierook voor religieuze ceremonies vanwege de sandelhoutolie die het bevat. De albumboom van Santalum wordt bedreigd volgens de Rode Lijst van Bedreigde Soorten. Let op: Juist daarom zijn er veel "nep" of synthetische replica's van deze olie.

Sandelhoutolie - bevestiging:

Ik ben ontspannen en volledig in mijn centrum. Ik voel me helemaal één met mezelf.

Sandelhoutolie - fysiek effect:

Sandelhoutolie is zeer geurig en heeft bewezen zeer effectief te zijn in het afweren van insecten. Het hoge sesquiterpenolgehalte is zeer huidvriendelijk! Daarom wordt de essentiële sandelhoutolie vaak gebruikt in cosmetica voor huidverzorging. Vrouwen waarderen een mix met jasmijn, Musaktelleralbei en Ylang Ylang vooral in de verandering als heilzaam.

Sandelhoutolie - spiritueel effect:

Sandelhoutolie helpt ons niet alleen bij het omgaan met angsten en zorgen, het verlicht stress en heeft vooral een euforisch en afrodiserend effect. Sinds mensenheugenis wordt sandelhout gebruikt om de bemiddeling te ondersteunen en de geest te openen. Vandaag de dag kan dit gemakkelijker en effectiever gedaan worden met etherische olie in een elektrische geurvernevelaar.

Sandelhoutolie - praktische tip:

Om uw bedlinnen een aangenaam stimulerende, exotisch warme geur te geven, plaatst u een paar stukken hout in uw linnenkast, waarop u telkens 1-2 druppels sandelhoutolie legt.

Sandelhoutolie - mengt goed:

Benzoë uit. bergamot, bergamot, elemi, geranium bio, geranium bio, geranium (bourbon geranium), jasmijn sambac abs. puur, lavendel extra bio, lavendel edele extra bio, spit clavender bio, mirre, kruidnagelbloesem bio, kruidnagelstengel, muskaatsalie, salie bio, patchoeli, peper zwart bio, rozenblaadjes abs, Perzische roos, biologische rozenblaadjes bulg. bio, rozenhout, rozenblaadjes abs., Perzische roos, biologische rozenblaadjes bulg. bio, vetiver bio, wierook ind. Ylang Ylang II, Ylang Ylang volledig organisch, Ylang Ylang extra superieur organisch.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten