Sandelhoutolie west (Amyris) - Amyrisolie

Etherische olie: Sandelhout West (Amyris) - Sandelhoutolie, Amyrisolie kopen

Extractie: Hout

Botanische naam: Amyris balsamifera

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,70
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Amyris olie - Generaal:

Sandelhout is waarschijnlijk de meest "nep" houtgeur, zoveel wordt er verklaard als sandelhoutolie, wat niets te maken heeft met sandelhout. Uiteindelijk geeft alleen de botanische naam een betrouwbare indicatie van wat er in de flacon zit. Een bekende etherische olie is Amyris balsamifera, die vaak wordt verklaard als West-Indiaans sandelhout en vaak wordt verhandeld als vervanging voor echte sandelhoutolie. (Er is geen Duitse naam voor Amyris balsamifera, maar botanisch gezien behoort het tot de ruitfamilie, d.w.z. tot dezelfde plantenfamilie als citrusgeuren).

Amyris Olie - Bevestiging:

Ik ben kalm.

Amyris-olie - fysiek effect:

Amyris-olie is huidverzorgende en celvernieuwende olie vanwege het hoge sesquiterpenolgehalte.

Amyris-olie - Psychisch effect:

De essentiële amyrisolie helpt bij rusteloosheid, stresssymptomen, nerveuze spanning, slapeloosheid en heeft een psychologisch harmoniserend effect. Het ondersteunt ook onze creativiteit en verbeelding.

Amyris-olie - praktische tip:

Geniet van het ontspannende gevoel na het werk als je de kamer ruikt met een mengsel van amyris, bergamot en lavendelolie in de geurvernevelaar.

Amyris-olie - mengt goed:

Benzoë uit. Bergamot, Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Elemi, Lavendel extra biologisch, Lavendel edele extra biologisch, Spitklavendel biologisch, Sinaasappel zoet biologisch, Bitter sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch, Roos perzisch, Rozenbloesems bulg. biologisch, Atlas ceder bio, Virginia ceder, Citroengeel bio

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten