Zilver sparrenolie - etherische olie

Etherische olie: Zilverspar bio - Zilverspar olie bio

Extractie: naalden

Botanische naam: Abies alba

Synoniem: zilverspar, zilverspar

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Silver Firs - Generaal:

De dennenbomen (Abies) vormen een plantengeslacht in de pijnbomenfamilie (Pinaceae). Volgens de opinie worden vandaag de dag meer dan 40 soorten onderscheiden. De zilverspar bereikt een groeihoogte van 30 tot 50 meter, in individuele gevallen zelfs tot 65 meter met een borsthoogte diameter tot 2, in extreme gevallen tot 3,8 meter.

Silver Firs - Affirmation:

Sterk en machtig sta ik en adem de kracht van het bos in.

Zilversparren - Fysiek effect:

Etherische zilver sparrenolie is vooral bekend om zijn gebruik in de geurverspreider en laat ons weer vrij ademen. In massagemengsels heeft het ook een gunstig effect op de spierfunctie. De etherische olie van zilverspar wordt vaak gebruikt in combinatie met andere etherische oliën als luchtzuiveraar en luchtverfrisser en als een verfrissende, verkwikkende saunageur.

Zilveren sparren - Geestelijk effect:

De geur van zilver sparren etherische olie kan ons helpen ons geestelijk evenwicht te herstellen. Het geeft ons energie en heeft een opbeurend, stemmingsverhogend en vertrouwenwekkend effect. En net zoals de machtige spar de slechtste weersomstandigheden zoals hitte, wind en kou weerstaat, geeft ook de essentiële zilversparolie ons de kracht om de stress van het leven gemakkelijker te dragen en tegenslagen beter op te vangen. Net zoals de geur de lucht zuivert, zuivert het ook onze geest en geeft het ons mentale kracht.

Zilveren sparren - praktische tip:

1) Voeg voor een bad 6-8 druppels zilverspar etherische olie toe aan een eetlepel honing voor emulgatie en los deze op in warm badwater. 2) fris de geur van uw kerstboom op met een paar druppels zilverspar etherische olie, die u op de takken legt.

Zilversparren - Mengt zich goed:

alle andere naaldhoutsoorten, Eucalyptus globulus bio, Eucalyptus radiata, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Jasmijn sambac abs. puur, Rozemarijn spaans, Rozemarijn verbenon, Sandelhout edele, Tijm thymol bio, Tijm linalool bio, Frankincense ind. Ylang Ylang II, Ylang Ylang volledig biologisch, Ylang Ylang extra superieur biologisch, Atlas Cedar biologisch, Virginia Cedar en alle citrusoliën, zoals..: Bergamot, Bergamot bergaptenfrei bio, Grapefruit bio, Linde gedistilleerd bio, Tangerine groen bio, Tangerine rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen

Zilverkleurige sparren - Toepassingsnota:

Als de dosering te hoog is, kunnen er huidirritaties ontstaan door het hoge gehalte aan monoterpenen. Het is daarom essentieel om het te verdunnen met wat plantaardige basisolie of lavendel.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten