Soziales

Oudstverzamelen - Changlesa Takata

Wij van Tiroler Kräuterhof houden van het natuurlijke, het originele en het eenvoudige. Veel van deze waarden verenigen en leven de inheemse bevolking, die nog steeds in harmonie met Moeder Natuur en de kosmos leeft.

Om deze reden ondersteunen wij de volgende bewustwording en het volgende evenement:

Op de bijeenkomst van de oude sjamanen en wijzen uit vele landen (Groenland, Mexico, Peru, Chili, Duitsland, enz.) van de wereld komen samen om te praten over de toekomst van het bewustzijn van de mensheid, de omgang met en de vervuiling van de aarde, het verhogen van het bewustzijn van kinderen, enz. Te bespreken onderwerpen. De bijeenkomst van de geleerden en wijzen zal in 2020 in Bad Blumau Oostenrijk plaatsvinden. We kunnen veel nuttige dingen leren van de inheemse volkeren in de westerse beschaving en de klassieke G7-mens.

Steun de vergadering met een donatie - het komt 1000 keer terug.

https://www.eldestgathering.com/deutsch/

Frizzy Licht

Verder ondersteunen wij de vereniging van het Tiroolse Frizzy Light samen met de hartelijke Tirolers. Elk jaar sterven in Nepal meer dan 9000 mensen aan bevriezing. In veel gebieden zijn al mensenlevens gered en is er een aardbevingsbestendige school gebouwd. Elke euro gaat rechtstreeks naar de mensen in nood.

Wij ondersteunen beide clubs met minimaal Euro 1000,-- per jaar per club.