Tee

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Biologische thee van de Tiroler Kräuterhof - uitstekende thee uit Oostenrijk

Vaak hoeft men niet zo ver te gaan om goede dingen te vinden. Waardevolle bloesems en kruiden voor onze thee vinden we ons mooie vaderland Tirol direct voor de deur. Het grootste deel van onze kruiden, bloemen en vruchten voor onze biologische thee komt uit de natuur of uit de biologische gecontroleerde teelt. De kruidenmengsels van de Tiroler Kräuterhof worden door ons met zorg en volgens traditionele ervaring geproduceerd. Tijdens de productie volgen we de leidende principes: "eerlijk", "echt" en "natuurlijk". Onze theeën smaken niet alleen vers, ze voldoen ook aan de hoogste normen voor natuurlijke producten en een groot deel ervan is voorzien van het Austria Bio Garantie-keurmerk. Onze biologische thee is een van de hoogste kwaliteit natuurlijke producten op de markt en is een echte traktatie voor theeliefhebbers. Om deze claim waar te maken, hebben we veel liefde en knowhow in de productontwikkeling gestopt. Het resultaat is een heerlijke, heerlijk geurende en verteerbare thee voor de gezondheid en het welzijn. Niet alleen artsen, maar ook vooraanstaande voedingsdeskundigen raden aan om thee te kopen. Voor iedereen die op zoek is naar fijne, verfrissende en rustgevende kruidenmelanges voor thee zijn onze producten de juiste keuze. Als u online thee bij ons wilt kopen, bieden wij de grootst mogelijke transparantie met betrekking tot de producten en geven wij de ingrediënten duidelijk en begrijpelijk aan op de verpakkingen.

Tiroler Kräuterhof biologische thee - thee kopen en genieten

Onze Tiroler Kräuterhof Natur Bio Tee variëteiten zijn geschikt voor gezondheidsbewuste mensen, atleten en kinderen, ook voor verkoudheid, blaasproblemen, vrouwenproblemen, detox bieden wij een breed scala. Voor klanten die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten en die duurzaamheid op het gebied van milieu en klimaat bevorderen. Onze thee overtuigt door de volle en intensieve smaak van kruiden, bloemen en vruchten en doet het volledig zonder synthetische ingrediënten. Onze thee is vrij van:

- chemische kleurstoffen of parfums

- Conserveringsmiddelen

- Bestrijdingsmiddelen en dergelijke

Wilt u ook een natuurlijk, bewust en gezond leven leiden en bent u op zoek naar verfrissende, verteerbare en gezondheidsbevorderende thee? Kijk eens rond in onze winkel, u vindt zeker wat u zoekt in het Tiroler Kräuterhof assortiment.

Zin in natuurlijke smaak en volop genieten? Onze biologische theeën zijn echte natuurproducten en uniek op de markt!

Hou je van een goede, gezonde, pittige thee? Op zoek naar wat fruitige verfrissing? Wilt u thee gebruiken om te ontspannen, in slaap te vallen en te kalmeren of voor koude klachten? U wilt ontgiften of bent actief in de sport? U bent op zoek naar lekkere thee zonder chemicaliën? Bij Tiroler Kräutertee presenteren wij u diversiteit en natuur. Onze thee smaakt goed, heeft een positief effect op lichaam en ziel en is ook geliefd bij kinderen. Bovendien zijn de kruidenmengsels goed verdragen, aromatisch en mild. Ons assortiment natuurlijke thee omvat tal van heerlijke melanges, hier zijn slechts enkele voorbeelden:

- Kruidenthee van Almrausch: lekkere, taartige kruidenmix voor de hele dag.

- IJsberen thee: de perfecte verfrissing met fruit en kruiden voor warme zomerdagen.

- Goedemorgen fruitthee om in de stemming te komen voor de dag.

- Goedenavond thee om te ontspannen en de dag af te sluiten.

- Hildegard's Cough & Cold Tea voor de effectieve verlichting van hoest en andere verkoudheidsverschijnselen.

We zijn ervan overtuigd: thee online kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Ons assortiment biologische thee heeft precies de juiste kruiden- en vruchtenmix voor elke smaak, voor elke dag en voor jong en oud. Als u vragen heeft, helpen we u graag verder en geven we u meer informatie over onze producten. Schrijf ons of bel ons, wij adviseren u graag!