Thymianöl linalool bio

Etherische olie: Tijm linalool bio - Tijm ct. linalool bio

Extractie: plant, bloemen

Botanische naam: Thymus zygis ct. Linalool

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 18,30
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Tijmolie linalool - Generaal:

Echte tijm (ook wel tuintijm genoemd) behoort tot de Lamiaceae familie en behoort daarmee tot een van de meest uiteenlopende families van geneeskrachtige en aromatische kruiden. De plant is verwant aan onder andere rozemarijn, salie of pepermunt. Het geslacht tijm (thymus) is zeer rijk aan soorten met meer dan 210 soorten. Ook al is de echte tijm (Thymus vulgaris ct. thymol) waarschijnlijk de meest voorkomende soort tijm, er zijn ook andere belangrijke chemotypen die verschillen in de ingrediënten en deels ook in hun werking. (bijv. ct. linalool, ct. cineol etc.) Vooral het chemotype linalool is door zijn mildheid zeer geschikt voor toepassingen bij kinderen. Onze biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Tijmolie linalool - Bevestiging:

Ik voel de kracht en de moed om mijn weg te gaan.

Tijmolie linalool - fysiek effect:

Zelfs onze voorouders kenden de verkwikkende geur van tijm. Hoewel het chemotype "linalool" zeer mild is, heeft deze tijmolie een sterk en breed werkingsspectrum. Het verbetert het immuunsysteem en kan daarom worden gebruikt als een ondersteunend immuun stimulerend middel, vooral bij kinderen.

Tijmolie linalool - Mentale werking:

Tijmolie versterkt ons zelfvertrouwen, is psychologisch stimulerend en wordt ook beschouwd als een afrodisiacum, d.w.z. seksueel stimulerend. De Griekse "zwezerik" betekent "moed, kracht", wat ethiek betekent. Olie reactiveert onze energiereserves als we denken dat we niet verder kunnen. Het geeft ons kracht in emotionele lage fases en geeft ons emotionele warmte en maakt dat we meer compassie voelen.

Tijmolie linalool - praktische tip:

In tijden van verkoudheid, meng 1 druppel van elk van de tijm, cajeput en manuka olie met een beetje plantaardige basisolie en laat dit mengsel u een volledige lichaamsmassage geven, heeft een heerlijk kalmerend en bevrijdend effect.

Tijmolie linalool - mengt goed:

Roosbloesem abs., Perzische roos, Bulgaarse roosbloesem biologisch, sandelhout nobel, vetiver biologisch, jeneverbes, Siberische zilverspar, balsemspar biologisch, kegelolie, zilverspar biologisch, ylang-ylang

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten