Wintergroene olie biologisch

Etherische olie: Wintergroen bio - Wintergroen bio

Extractie: bladeren

Botanische naam: Gaultheria fragrantissima

Synoniem: wintergroene olie, wintergroene olie

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 10,40
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Wintergroene olie - Generaal:

Wintergroen (Pyrola of Gaultheria fragrantissima) is een geslacht van wintergroene kruidachtige planten uit de heidefamilie (Ericaceae). Vroeger werden ze behandeld als een aparte familie van wintergroene planten (Pyrolaceae), tegenwoordig worden ze gerekend tot de onderfamilie Monotropoideae. Het geslacht wordt wintergroen genoemd vanwege de eigenschap dat het zijn bladeren in de winter niet intrekt. Onze biologische kwaliteit komt van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Wintergroene Olie - Bevestiging:

Mijn gevoelloosheid lost op en verandert meer en meer in mobiliteit.

Wintergroene olie - fysiek effect:

Als we de geur van wintergroen waarnemen, doet het ons vaak denken aan het ziekenhuis en de pijn zalf. En dat is geen toeval, want de etherische olie heeft precies zulke eigenschappen en komt als ingrediënt in veel van zulke producten voor. Dit resulteert logischerwijs ook in hun toepassingen.

Wintergroene olie - spiritueel effect:

Wintergreen is effectief tegen mentale inflexibiliteit, stijfheid en leidt tot meer tolerantie en vermindering van vooroordelen. De olie wordt echter nauwelijks gebruikt in de aromatherapie, omdat het zeer sterk en niet noodzakelijkerwijs aangenaam ruikt, wat daarentegen een voorwaarde zou zijn voor een geurtoepassing.

Wintergroene olie - praktische tip:

Voeg 1 druppel van elk wintergroen, immortelle, eucalyptus en pepermuntolie toe aan een neutrale huidzalf om een effectieve crème te verkrijgen.

Wintergroene olie - mengt goed:

Eucalyptus globulus bio, Eucalyptus radiata, Immortelle bio, Immortelle bracteiferum, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spittoon bloem bio, Kruidnagel bloemte organisch, kruidnagelstengel, pepermunt biologisch, spearmint biologisch, veldmunt biologisch, citroenmunt, rozemarijn spaans, rozemarijn verbenon, kaneelschors biologisch, kaneelbladeren biologisch,

Wintergroene olie - Toepassingsnota:

De etherische olie wordt alleen uitwendig en in zeer kleine hoeveelheden gebruikt!

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten