Kaneelbladerenolie biologisch

Etherische olie: Kaneel bladeren organisch - Kaneel bladeren olie organisch

Extractie: bladeren

Botanische naam: Cinnamomum verum

Synoniem: Kaneelolie

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Kaneelbladolie - Generaal:

Kaneel (van Middelhoogduitse zinemin; Latijnse kaneel; Laagduits, voornamelijk voor de stokkaneel, ook wel kaneel genoemd, Franse cannelle "tube") is een specerij gemaakt van de gedroogde bast van kaneelbomen, vooral de echte of Ceylon kaneelboom (Cinnamomum verum J. S. Presl). Alleen de bladeren worden gebruikt om deze kaneelolie te verkrijgen. Onze biologische kwaliteit komt van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Kaneelbladolie - bevestiging:

Ik voel me veilig. Mijn hart is warm en vol met gevoelens.

Kaneelbladolie - fysiek effect:

Allereerst moet men duidelijk onderscheid maken tussen de olie van de kaneelschors en die van de bladeren. De kaneelbladolie is vergelijkbaar met kruidnagelolie en is vooral in de aromatherapie van groter belang. Kaneel is zowel stimulerend als sterk opwarmend en verhoogt het immuunsysteem. De eigenschappen van de olie waren echter al bekend bij de oude Grieken. Kaneelolie kan worden gevonden in mondspoelingen of in massageoliën waar het kan helpen bij het opwarmen van de spieren voor de training. Kaneelolie is ook een uitstekend instrument voor het reinigen of verbeteren van de binnenlucht.

Kaneelbladolie - Psychologisch effect:

De etherische olie heeft ook een verwarmend, stimulerend, balancerend en versterkend effect op het psychologische/spirituele gebied. Voor mentale uitputting, stress en soortgelijke symptomen is kaneelbladolie een betrouwbare hulp als krachtdonor en stemmingsversterker. Het geeft ook een gevoel van veiligheid en ontspanning, de olie zou ook een afrodiserend effect hebben.

Kaneelbladolie - praktische tip:

Voor een mondspoeling doe je 1 druppel kaneelbladolie, kruidnagelolie en pepermuntolie in een beetje milde azijn en los je het geheel op in een kopje warm water. Spoel je mond er drie keer per dag mee.

Kaneelbladolie - mengt goed:

alle bloemen- en kruidenoliën en alle citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Grapefruit biologisch, Linde gedistilleerd bio, mandarijn groen bio, mandarijn rood bio, sinaasappel zoet bio, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, bloed oranje bio, citroen geel bio, citroen groen; vooral met eucalyptus globulus bio, eucalyptus radiata, kruidnagelbloesem bio, kruidnagelstengel, gember bio, jasmijn sambac abs. zuiver, Narcissus, Patchouli, organische pepermunt, krulmunt, organische pepermunt, organische veldmunt, citroenmunt, Ylang-Ylang

Kaneelbladolie - Toepassingsnota:

Kaneelolie is erg sterk, dus doseer alsjeblieft maar heel weinig! Fijn verdunnen met plantaardige oliën of lavendel. Niet innemen! Niet voor baby's of zwangere vrouwen.

plakette_blanko_rgb_duftstoffe_ohnenr-0-228x300

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten