Kaneelolie - Kaneelschorsolie bio

Etherische olie: biologische kaneelschors - Kaneelolie

Extractie: Schors

Botanische naam: Cinnamomum verum

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 16,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Kaneelschors - Generaal:

Kaneel (van Middelhoogduitse zinemin; Latijnse kaneel; Laagduits, voornamelijk voor de stokkaneel, ook wel kaneel genoemd, Franse cannelle "tube") is een specerij gemaakt van de gedroogde bast van kaneelbomen, vooral de echte of Ceylon kaneelboom (Cinnamomum verum J. S. Presl). Voor de winning van kaneelolie worden kleinere takken en ook de bladeren gebruikt. Onze biologische kwaliteit is afkomstig van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Kaneelschors. - Bevestiging:

Ik voel me veilig. Mijn hart is warm en vol met gevoelens.

Kaneelschors - fysiek effect:

Allereerst moet men duidelijk onderscheid maken tussen de olie van de kaneelschors en die van de bladeren. De kaneelschorsolie heeft een nog sterker effect en moet daarom met nog meer voorzichtigheid worden gebruikt - vooral op de huid. Kaneelschors is zowel stimulerend als sterk opwarmend en kan daarom bijvoorbeeld gebruikt worden voor yangdeficiëntie in de niermeridiaan. De eigenschappen van de olie waren echter al bekend bij de oude Grieken. Ten slotte is kaneelolie ook een uitstekend instrument om de binnenlucht te reinigen of te verbeteren.

Kaneelschors - psychologisch effect:

De etherische olie heeft ook een verwarmend, stimulerend, balancerend en versterkend effect op het psychologische/spirituele gebied. In geval van mentale uitputting, stress en soortgelijke symptomen is kaneelschorsolie een betrouwbare hulp als krachtdonor en stemmingsversterker. Het geeft ook een gevoel van veiligheid en ontspanning, de olie zou ook een afrodiserend effect hebben.

Kaneelschors - praktische tip:

Voor een mondspoeling doe je 1 druppel kaneelschorsolie, kruidnagelolie en pepermuntolie in een beetje milde azijn en los je het geheel op in een kopje warm water. Spoel je mond er drie keer per dag mee.

Kaneelschors - past goed bij elkaar:

alle bloemen- en kruidenoliën en alle citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Grapefruit biologisch, Linde gedistilleerd bio, Mandarijn groen biologisch, Mandarijn rood biologisch, Sinaasappel zoet biologisch, Bloedappel biologisch, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch zoet biologisch, Bittere sinaasappel biologisch, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch, Bloedappel zoetß biologisch, bloedsinaasappel biologisch, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch, citroengroen; vooral met bergamot, eucalyptus globulus biologisch, eucalyptus radiata, kruidnagel bloem biologisch, kruidnagelstengel, grapefruit, gember biologisch, jasmijn sambac abs. zuiver, limoen, narcis, zoete sinaasappel biologisch, bloedsinaasappel biologisch, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel biologisch, patchoeli, pepermunt biologisch, spearmunt biologisch, veldmunt biologisch, citroenmunt, Ylang Ylang II, Ylang Ylang volledig biologisch, Ylang Ylang extra superieur biologisch, citroen

Kaneelschors - aanvraagnota:

Kaneelolie is erg sterk, dus doseer alsjeblieft maar heel weinig! Fijn verdunnen met plantaardige oliën of lavendel. Niet innemen! Niet voor baby's of zwangere vrouwen.

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten