Zwitsers grenenhouten kussen - Inlaat

- witte inlaat met 100% lokale Zwitserse grenenhouten vulling

- materiaal 100 % katoen - maat 40 x 40 cm

- ideaal als navulling voor bestaande bekledingshoezen 40x40cm

- Meer herstel, kalmere zenuwen, zachte hartslag

- De etherische oliën van de Zwitserse parasolden leiden tot een diepere slaap

- Dit verhoogt het vegetatieve herstel van uw lichaam en vermindert stress.

- Het Zwitserse grenenhouten kussen bevrijdt de luchtwegen

- Het ruikt ook aangenaam naar het Tiroolse bos

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 23,50
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Zwitserse grenenhouten kussens hebben een zoet geheim - ze helpen bij het bereiken van een diepe, rustgevende slaap. Dit effect is te danken aan de etherische oliën die deze bijzondere naaldboom in zijn hout bewaart. De genezende kracht van de Zwitserse parasoldenen is in Tirol al lang bekend. Sinds een studie van Joanneum Research is ook wetenschappelijk bewezen dat de Zwitserse parasoldenen de hartslag tijdens de slaap verlagen en tegelijkertijd de vibratie van het organisme gedurende de dag verhogen. Dit maakt een diepgaand vegetatief herstel mogelijk, wat een positief effect heeft op het hele organisme.

De Zwitserse parasolden, die op extreme hoogtes en ook in weersomstandigheden goed gedijt, wordt ook wel de "Koningin van de Alpen" genoemd. De genezende en verzachtende werking is al lang bekend. In de oude, kostbare Zwitserse steenpijnkamers van de alpenhutten en boerderijen hebben de mensen zich altijd thuis gevoeld, velen voelen zich ontspannen maar ook wakker en gezellig. Dennenbedden hielpen onze voorouders al om diep te slapen. Krijg dit effect gewoon met een Zwitsers grenenhouten kussen thuis!

Zwitsers grenenhouten kussen voor een goede nachtrust

Dit originele Zwitserse grenenhouten kussen is gemaakt van fijn katoen materiaal, de vulling van Zwitserse grenenhouten schaafsel verzacht en verlaagt de hartslag 's nachts. Deze houtsnippers bevatten al essentiële Zwitserse steenpijnolie, die ze langzaam aan de lucht laten ontsnappen. Dit effect kan worden geïntensiveerd en vernieuwd door het kussen van de Zwitserse parasolpijnbomen extra te besprenkelen met onze natuurzuivere Zwitserse parasolpijnbomenolie.

Zwitsers steenennenkussen - het effect

✓ De etherische olie van de Zwitserse parasolden kan leiden tot een rustiger slaap

✓ Zwitserse grenenhouten kussens ruiken heerlijk naar het bos
✓ Zwitserse grenenhouten kussens zorgen voor diepe ontspanning en kalmere zenuwen
✓ Zwitserse grenenhouten kussens verminderen de hartslag
✓ Zwitserse grenenhouten kussens verhogen het vegetatieve herstel van uw lichaam en verminderen stress
✓ Zwitserse grenenhouten kussens maken de luchtwegen vrij
✓ Zwitserse grenenhouten kussens houden ongedierte op afstand

Het hout van de Zwitserse parasolden

De Zwitserse grenenvlokken die we gebruiken als vulling voor onze Zwitserse grenenhouten kussens worden verkregen uit de Zwitserse grenenboom, die op grote hoogte in de Alpen groeit. Daar trotseert het wind en weer en geeft het zijn weerstandsvermogen door aan de extreem geurende etherische olie, die een intense kruidige geur van bos en bergen heeft.

De altijdgroene hooggebergteboom is gemakkelijk te herkennen aan zijn zachte naaldbomen, waartussen zich vanaf het begin van de zomer de Zwitserse steenpijnbomen vormen. Het hout, maar ook de kegels, worden geboeid door een opvallende roodachtige kleur. Volgroeide Zwitserse steenpijnbomen kunnen een hoogte van meer dan 20 meter bereiken en een leeftijd tot duizend jaar bereiken.

Botanische naam: Pinus cembra
Synoniem: Zwitserse parasolden, Zwitserse parasolden, Zwitserse parasolden
Voorkomen: Hoge Alpen en Karpaten
Plantendelen: Naalden, hout, kegels
Geurelement: Aarde/Vuur

Zwitserse steenpijnbomen - Oorsprong

De Zwitserse steengroeve staat in Oostenrijk onder streng natuurbehoud. Voor onze Zwitserse grenenhouten kussens gebruiken we uitsluitend hout uit stormschade, bosonderhoud of houtafval uit de meubelproductie.

Zwitsers steenennenkussen - fysiek effect

Het gevoel van welbehagen dat zoveel mensen ervaren in de hoogalpiene berghutten is wetenschappelijk tot in detail onderzocht en is te danken aan de etherische olie die langzaam vrijkomt uit de meubelen en wandbekledingen van Zwitsers grenenhout.

Een langetermijnstudie van het "Instituut voor niet-invasieve diagnostiek - Joanneum Research" van de Universiteit van Graz bewijst dat de Zwitserse parasoldenen de hartslag verlagen en tegelijkertijd de vibratie van het organisme in de loop van de dag verhogen. Deze woning wordt gebruikt om bedden en hele slaapkamers te bouwen van Zwitsers grenenhout.

De etherische olie van de Zwitserse parasolden heeft ook een zeer gunstig effect op onze luchtwegen; de ademhaling wordt niet alleen gemakkelijker maar ook intensiever. Hierdoor kan meer zuurstof in het bloed worden opgenomen

Zwitserse steenpijnboomolie - spiritueel genezend effect

Net zoals de Zwitserse grenenboom groeit, is het een symbool van taaiheid, kracht en weerstand - en deze eigenschappen worden ook getransporteerd door pure natuurlijke Zwitserse grenenolie. Het maakt je wakker, concentreert zich en brengt innerlijke kracht over.

Essentiële Zwitserse steenpijnboomolie, die in het hout zit, reinigt ook de geest en de gedachten, een zeer waardevolle eigenschap vooral voor het nemen van grote beslissingen of in geval van onzekerheid. De Zwitserse parasoldenen stimuleren ons, het versterkt onze wil, het geeft ons nieuwe moed, vastberadenheid en zelfvertrouwen, het verhoogt ons vermogen om ons te laten gelden. Pijnboomolie kan ook een goede trooster zijn in tijden van verhoogde mentale stress.

Bevestiging van de Zwitserse parasolden

Ik voel me sterk en dapper. Ik heb een vasthoudende wil om te overleven.

Andere producten kunt u in de online shop kopen:

✓ Zwitsers grenenhouten kussen

✓ Zwitserse steenpijnboomzeep

✓ Zwitserse steenpijnbomenkrullen

✓ Zwitserse grenenhouten schaal

✓ Zwitsers stenen dennenhart

✓ Zwitsers grenenhouten bed

✓ Zwitserse grenenhouten kubus

✓ Houtrooster van Zwitsers grenenhout

Trakteer uzelf op een heerlijk ruikend Zwitsers grenenhouten kussen en zakt u in een zalige, rustgevende slaap in de omhelzing van de "Koningin van de Alpen".

Vulling: heerlijk geurende Zwitserse steenpijnhoutkrullen in 100% katoeninlaat (met rits)

Eenvoudige reactivering met een paar druppels van onze 100% natuurlijke Zirbenoil

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten