Citronella-olie biologisch

Etherische olie: Biologische citronella - Biologische citronellaolie

Extractie: bladeren

Botanische naam: Cymbopogon nardus

Synoniem: citronellaolie, citronellaolie, citronellaolie

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,00
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

* Verplichte velden

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Citronella - Generaal:

Citronella, zoals citroengras of palmarosa, behoort tot de grote familie van zoete grassen en groeit hoog in de bergen van Azië. 100 kg gras produceert ongeveer een liter etherische olie door middel van stoomdestillatie. Onze kwaliteit komt van 100% gecontroleerde biologische teelt.

Zitronella - Bevestiging:

Mijn mentale krampen worden losser, mijn levensstroom komt op gang.

Citronella - Fysiek effect:

Terwijl citronellaolie in Azië eerder wordt gebruikt voor het kruiden van voedsel, staat het in ons land vooral bekend als een additief in mengsels voor insectenwerende middelen. Maar citronellaolie is ook een uitstekend middel om de lucht in de ruimte te reinigen en te verfrissen of om onaangename geuren te neutraliseren, zelfs op de hand, als je bijvoorbeeld gesneden uien of knoflook hebt. De etherische olie, die ons doet denken aan de geur van citroen, heeft een opwekkend, verkwikkend effect en versterkt ons immuunsysteem vooral in het koude seizoen, wanneer het risico op verkoudheid veel groter is dan in de zomer, en is ook een populaire geur voor de sauna.

Zitronella - Psychologisch effect:

Citronella-olie geeft ons een nieuwe impuls in mentale en emotionele staten van uitputting, heeft een balancerend effect, versterkt de creativiteit en is een ideale olie tegen stress en overbelasting.

Zitronella - praktische tip:

Om insecten weg te houden, meng je 10 ml gedistilleerd water en zuivere alcohol in een spuitfles en voeg je 5 druppels citronellaolie, lavendelolie en eucalyptusolie toe. Goed schudden voor gebruik! U kunt het gebruiken om bijvoorbeeld stenen of stukken hout rond het terras te spuiten als u daar zit.

Zitronella - mengt zich goed:

alle naald- en citrusgeuren zoals..: Bergamot, biologische pompelmoes, limoen gedistilleerd bio, mandarijn groen bio, mandarijn rood bio, sinaasappel zoet bio, bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, bloed oranje bio, citroen geel bio, citroen groen, speciaal: Engelwortel, Engelwortel, Zoet basilicum (Linalool) biologisch, Citroenbasilicum, Kardemom, Eucalyptus globulus biologisch, Eucalyptus radiata, Geranium biologisch, Rozengeranium biologisch, Geranium (Bourbon geranium), Gember biologisch, Koriander biologisch, Kümmel (Carvi) bio, bergdennen bio - Zuid-Tirol, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spitklavendel bio, Linde dist. bio, Manuka, muskaatnoot salie, kruidnagelbloesem bio, kruidnagelstengel, peper zwart bio, vanille gel. in alc. bio, jeneverbessen bio, berg-jeneverbes bio, Siberische spar, balsemspar bio, paardebloem kegelolie, zilverspar bio, Zwitserse steenpijnboomolie - Alpen

Citronella - Toepassingsnota:

Vanwege het hoge gehalte aan aldehyden moet puur gebruik op de huid worden vermeden, omdat dit huidirritatie veroorzaakt. Bovendien maakt de olie het lichtgevoelig (gevoelig voor licht).

Bio Garantie

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten