Citroenolie - Groen

Etherische olie: citroengroen - Koop citroenolie groen

Extractie: schelpen

Botanische naam: Citrus limonum

Kwaliteit: 100% natuurlijke etherische olie

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 7,10
Incl. BTW, excl. Verzendkosten

Snelle levering

Van 69 € naar Nederland gratis verzending

Beste kwaliteit - 100% handgemaakt

Energiek hoge kwaliteit

Gratis monster bij elke bestelling

5% extra korting vanaf 100 € voor online bestellingen

Speciaal voor expresverzending: Gegarandeerde levering binnen 2 werkdagen voor bestellingen geplaatst voor 12 uur

Productbeschrijving
Details

Wij hebben ons bewust gespecialiseerd in hoogwaardige etherische oliën voor gebruik in de aromatherapie. Onze etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor professionele gebruikers zoals aromatherapeuten, alternatieve geneesheren en artsen, maar ook voor mensen met hoge kwaliteitseisen.

Citroenolie - Generaal:

Oorspronkelijk afkomstig uit het oude China, kwam de citroen via Perzië, de Arabische landen en Griekenland met de kruisvaarders naar ons toe in Europa. De veelzijdige olie wordt verkregen door het koud persen van de schil - in dit geval de onrijpe vrucht. We associëren de geur met frisheid, reinheid en hygiëne, en het is niet voor niets dat veel reinigingsmiddelen en mondverzorgingsproducten essentiële citroenolie bevatten. Maar de citroen kan nog veel meer: het is een krachtige antioxidant. Als we citroen ruiken, voelen we meteen het stemmingsverhogende effect ervan, het helpt ons ook om ons te concentreren, scherpt de geest en versterkt ons geheugen.

Citroenolie - bevestiging:

Ik voel me licht en fris.

Citroenolie - fysiek effect:

Essentiële citroenolie bevordert de microcirculatie, stimuleert het immuunsysteem (verhoogt de witte bloedcellen) en verbetert het geheugen. Het kan worden gebruikt in de huidverzorging.

Citroenolie - Mentale werking:

Essentiële citroenolie ondersteunt de helderheid van gedachten en beslissingen met zijn verkwikkende, expanderende en verwarmende geur. Studies in Japan hebben aangetoond dat verstuiving van citroenolie de mentale prestaties en concentratie van studenten aanzienlijk kan verbeteren. Citrusgeuren verhogen over het algemeen het immuunsysteem, maken het recht of geven levensvreugde en verminderen zo mentale depressies.

Citroenolie - praktische tip:

vers fruit gaat langer mee als het kort wordt gedoseerd in citroenwater; snijplanken in de keuken kunnen worden gereinigd met citroenolie; citroenolie kan ook worden gebruikt voor het bakken en kruiden van fruitsalades.

Citroenolie - mengt goed:

alle etherische oliën, vooral goed met alle andere citrusoliën, zoals Bergamot, Bergamot bergaptenfrei biologisch, Grapefruit biologisch, Linde gedistilleerd bio, Mandarijn groen bio, Mandarijn rood bio, Oranje zoet bio, Bittere sinaasappel - bittere sinaasappel - bittere sinaasappel bio, Bloed oranje bio, Citroen geel bio, Citroen groen of Eucalyptus globulus bio, Eucalyptus radiata, Lavendel extra bio, Lavendel edele extra bio, Spit clavender bio, alle coniferenlzer, all mint, mirte bio, mirte (citroenmirte), neroli bio, sandelhout nobel, tijm thymol bio, tijm linalool bio, jeneverbessen bio, berg-jeneverbes bio, hysop decumbens (cineol), Atlas ceder bio, Virginia ceder, Zwitserse steenpijnboomolie - Alpen en cipressen span. ,

Citroenolie - aanvraagnota:

Bijna alle citrusoliën zijn lichtgevoelig op de huid, d.w.z. dat zich in het zonlicht bruine vlekken kunnen vormen. Vermijd contact met zonlicht gedurende ten minste 48 uur bij gebruik van deze oliën op de huid.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten